ceopom istina za FB - slajd 1У тренутку када хрватска званична политика низом потеза очигледно промовише усташтво, националну и верску нетрпељивост, а према српском народу и отворену мржњу неопходно је подсетити на горко историјско искуство да су такви иступи увек били увод у злочине према српском народу. Јасеновац и „Олуја“ морају бити вечна опомена не само Србима у Хрватској већ сваком живом Србину. а посебно онима који врше власт у матици!

У том смислу желимо истаћи сјајан документарни ТВ-филм „Поново НДХ – Фашизам-Усташтво-Геноцид“, који је направила продукција ВИКОМ ТВ, а који редитељски и продуцентски потписује проф.др Винко Перић, креатор пројекта „Српски пијемонт – Западни Балкан“ који смо Вам представили на овом порталу.

Филм отворено, аргументовано и људски говори о бројним злочинима којима су  наша браћа и сестре православне вероисповести били изложени од оних који, задојени устачком идеологијом и милитантним клерикализмом, држе предавања о европским вредностима, а иза леђа оштре каме и купују офанзивно америчко наоружање.

Филм подсећа, филм опомиње, филм предвиђа…

Погледајте с пажњом његову истиниту причу и горку поруку. И будите спремни!

 

 


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Поново НДХ – Фашизам-Усташтво-Геноцид

* Обавезна поља