Попут корбача нас је ошинула вест коју је на насловној страни пренео твој таблоид да, разочаран неразумевањем нације коју јашеш, хоћеш да напустиш и странку и политику. Па шта ће бити са нама кад нас напусти таква људска, морална и политичка громада? И то баш сада, када си васколиком српству објаснио да су владика Теодосије и игуман Сава Јањић издајници и стране агентуре, а твоји саветници Блер и Шредер – српске патриоте и доброчинитељи.

Још једна циркуска представа за идиоте биће грандиозна. Кренуће телеграми подршке. Масовно ће се организовати митинзи на којима ће твоје верне присталице узвикивати: „Косово дај – фотељу не дај!“ Ботови ће се масовно спаљивати на трговима, као Јан Палах. Бабе ће одбијати да примају пензију. Меркелова ће прекинути годишњи одмор. Па, како ћеш јој погледати у очи необављеног посла? Зато, поново поступи као 16. септембра 2008. године, када си објавио да напушташ радикале и политику и идеш на берзу. Код брата у фирму, за коју сте после тврдили да је нема и да је основана лажном личном картом. И тада си рекао да ћеш се бавити берзанским пословима и развити породични бизнис. Па, зар ниси?

Зато, не можеш да одеш ти, коме је разграничавање ужа специјалност још од радикалских дана. Пример твог надасве успешног разграничења је линија Карловац-Карлобаг-Огулин-Вировитица. Па, што не би поновио тај историјски успех и на Косову? Кад си већ, претходно, на тај начин, усрећио толике људе. Не можеш да одеш сада када је лудило култа личности достигнуто у једној реченици твог таблоида: „Тешко да има некога у Србији ко се није запитао како је изгледао и каква су била интересовања председника Александра Вучића док је био дечак“. А сад је тако ефикасно решио нелегални објекат на Панчићевом врху – иако каже да Копаоник није под српском контролом.

Дакле, не можеш да одступиш сада, у јеку златног доба Србије, када Гана у Африци лансира сателит у свемир, а ти помпезно отвараш две стамбене зграде у центру Београда, које у 21. веку за 296 станова уместо канализације имају септичку јаму, која се празни цистернама. Што је твој историјски успех.

Зар да одеш сада када је броја државних функционера за 6 година твоје власти порстао са 12.363 на 34.157. Тако је, упркос забрани запошљавања у јавном сектору, број напредњачких државних функционера скочио за скоро 22.000. Зар да одеш сада, у сред златног доба, када је килограм јунетине поскупео на 800 динара, а продаја меса опала 15%? Када кашица за бебе у Србији кошта 200 динара, а у Немачкој 90. Сада када си отерао Азотару у стечај, а ПКБ продајеш за бедне паре. Плус уградња.

Зар да одеш сада када си уместо смене радикалске потпредседнице Скупштине Србије, због фашистичког твита, на путу да смениш потпредседницу своје странке, која је устала против тог срамног чина. Зар да одступиш сада, када приштински медији пишу да ће у финалном споразуму бити убачена амнестија свих ратних злочина на Косову. И сада се сви згражавају. Па, амнестија се већ десила. Када су твоји пиони из Српске листе амнестирали злочинца Харадинаја уласком у његову владу. И зар да одеш сада, када је човек са потернице, из такозване царинске мафије, који је због примања мита у Србији осуђен на 6 година затвора, на предлог твоје Српске листе на Косову постао судија Уставног суда Косова? И положио заклетву Тачију.

Зато те поздрављам твојим традиционалним поздравом:

Опет у циркусу играш кловна – за просечног српског бирача – овна!

Заувек ваш
послушни грађанин,

Срба

П. С.

Не иди док се не разграничиш са Албанцима. Тако што ћеш им дати Прешево, Бујановац и Медвеђу – а они ће теби дати могућност да их пустиш у Уједнињене нације. Што је твоја историјска победа.


Извор: Блиц

Оставите коментар

Оставите коментар на Посрнули анђеле поделе

* Обавезна поља