vucicevic 1Власник и главни и одговорни уредник дневног листа „Информер“ Драган Ј. Вучићевић рекао је данас да на фотографијама које је тај лист објавио на насловној страни викенд издања није председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић, као што су они објавили и извинио се јавности и хрватској председници.

– Сазвао сам конференцију да се извиним читаоцима, српској и хрватској јавности и председници Хрватске Колинди Грабар Китаровић. Нико други за ово није одговоран, ја сам крив. Нисмо добро проверили снимке које смо у виду фотографија добили у четвртак. Од четвртка у току дана до затварања броја проверавали смо снимке, Испоставило се да смо ми неинформисани. Неки људи су само неколико сати након објављивања наше насловне стране знали ко је на њој, да је то порно-глумица Дајмонд Фокс. Проследио нам је човек са којим сарађујемо већ неколико година и који нам до сада никада није доставио ниједну лажну информацију и у којег сам ја лично имао поверење. Или нас је он наместио или ни он није знао шта су њему дали.

– Ово је велика професионална грешка, недопустива и ја преузимам одговорност и спреман сам да сносим све могуће последице – рекао је Вучићевић на конференцији за новинаре.


Извор: Танјуг

Коментари

Један коментар на Права слика Информера

Оставите коментар

Оставите коментар на Права слика Информера

* Обавезна поља