Vucic-kampanjaЗРЕЊАНИН – Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић рекао је данас на предизборном митингу те партије у Зрењанину да ће се борити за зрењанинску индустрију меса Бек исто као и за Митрос из Сремске Митровице.
„Да ли је неко желео да ме критикује или нешто добро поручи, у Зрењнину је кажу освануо графит , Вучићу зашто Митрос, а не Бек‚, ја разлику нисам правио, Митрос смо повратили“, казао је Вучић.

Он је рекао да ће као што се борио за „Митрос“, бориће се и за неки нови Бек у Зренајнину и нове инвестиције.

„Знате да не причам празне приче, обезбедили смо да Лир и Делфај дођу у Нови Сад и запосле укупно 5.000 људи, помогли смо Кикинди за МСК, следећи су Зрењанин, Панчево и Сомбор“, казао је он.

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић казао је на овом скупу и да ће, власт на челу са СНС обезбедити ове године Зрењанинцима здраву пијаћу воду из градског водовода, коју чекају скоро пола века

„Ми смо ти који су то урадили и захваљујући Влади Србије и њеном премијеру Александру Вучићу који су стали иза нас и овог пројекта ми ћемо ове године у Зрењанину имати фабрику воде“, казао је Јањић.

На скупу је говорио и потпредседник главног одбора СНС Горан Кнежевић и пливачица Мирослава Најдановски која је казала да је енергију коју је давала на бројним такмичењима свету препознала код Александра Вучића.

Прекинут говор

Говор Вучића је био накратко прекинут.

Вучићев говор је прекинут када је једна жена из публике повикала „Гладна сам, помозите!“.

Пошто је обезбеђење извело ту жену из сале, Вучић је наставио говор.


Извор: Бета

Оставите коментар

Оставите коментар на Прекинут Вучићев говор у Зрењанину

* Обавезна поља