svesrpski-narodni-frontСлободарски Београде, Слободарска Србијо!!!

У току је завршна фаза напада на државност и слободу Србије. Предстојећи „парламентарни избори“ организовани су на брзину, мимо елементарне демократске процедуре, са медијима и режимским апаратом који фаворизују само оне политичке групе које су по вољи окупационим управницима наше намучене Отаџбине. Све што гледамо последњих недеља наговештава велику обману, која треба да послужи за прибављање легитимитета будућој Скупштини и Влади Србије.

Ти лажни избори и њихови унапред познати резултати послужиће као покриће будућим штеточинским, антинародним и антидржавним пословима, пре свега промени УСТАВА Србије.

Резултати предстојећих лажних избора обезбедиће Принудним управницима Србије састав Парламента у коме ће седети 90% такозваних народних посланика који ће увек гласати за промену устава, за даље преговоре са албанском терористичком и бандитском структуром из Приштине, за гашење наших институција на Косову и Метохији, за урушавање државног апарата Србије, за нелегално наметање страних служби, укидање нашег сопственог привредног, школског, социјалног, културног и безбедносног модела.

Подржавамо легално изабране представнике народа окупљене у Скупштини Аутономне Покрајине Косово и Метохија, који су доношењем Сретењске декларације још једном потврдили да су слобода Отаџбине и очување њене територије и уставно правног поретка изнад свих појединачних и групних интереса.

Стварамо Свесрпски Народни Фронт, као саборно народно окупљање свих којима је стало до слободе Отаџбине, стварних друштвених и сталешких организација и група, стручњака, бораца и обичних људи – уместо штетних и јалових страначких структура, корумпираних од стране окупатора.

Од слободних држава и народа, и од народа који се боре, примамо и упућујемо им солидарност. То се посебно односи на Русију и братски и велики руски народ, чија је праведна борба данас у Украјини иста као наша борба. Штитећи своја историјска права, Русија штити и право на слободну Отаџбину и слободу свих којима је то угрожено од стране НАТО.

Омладино српска,

све је спремно за успостављање таквог поретка у Србији у коме нема места за вас, у коме нећете добити прилику да на достојанствен начин завршите школу, да добијете посао који је пристојно плаћен и сигуран, да формирате своје породице и негујете здраво потомство. Намењена вам је улога јефтине радне снаге, да будете регрутовани у криминал и проституцију или да бежите из Србије. Знамо да вам је тешко, али не радите оно што су пројектовали и што очекују наши непријатељи. Радите оно што су кроз нашу славну историју радили и урадили млади Срби и Српкиње: Косанчић, Топлица и Обилић, војвода Момчило, Милунка Савић и најславнији млади Србин Гаврило, ослобађајте Србију да би се у њој множили и да би тако ослобођену Мајчицу Србију обновили, подигли и препородили.

Радници и незапослени,

ваш понижавајући положај резултат је чињенице да су наша привреда, финансије, економија, социјалне установе и фондови у рукама странаца и њихових добро плаћених слуга у администрацији. Само СЛОБОДНА СРБИЈА може одредити доњу линију националног достојанства, испод које не сме да падне ни једна српска породица, ни један појединац. Зато, изађите, дигните свој глас и помозите да ослободимо Отаџбину, јер једино у својој, Слободној Србији нећете бити третирани као јефтина и обесправљена радна снага.

Ратни ветерани, војници, официри, ратни војни инвалиди,

придружите нам се да ослободимо Србију, која ће на традицијама славне Српске војске, прославити српско оружје, обележити сваку битку и жртву, поштовати ветеране, заштитити рањене и бринути о породицама изгинулих у отаџбинским ратовима…

Државни чиновници,

наш школски, здравствени, културни систем је у расулу. Фаворизује се дивљаштво, примитивизам и све што је усмерено против живота. Придружите нам се јер ваш посао има смисла само у Слободној Србији.

СВЕСРПСКИ НАРОДНИ ФРОНТ


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Проглас Свесрпског народног фронта – Теразијска чесма

* Обавезна поља