protest-stop-diktaturi-1Србски Образ, СНП Наши, родољубиви студенти и национално свесна омладина позивају српски народ и све грађане који желе да живе слободно и достојанствено на свенародни протест против диктатуре Александра Вучића, у недељу, 6. септембра 2015, у 18 часова, на Тргу републике у Београду!

Бриселска издаја Косова, прихватање диктата ЕУ о насељавању стотина хиљада исламских миграната, медијска хајка против српских родољуба и забрана мирног грађанског протеста, до краја су оголили чињеницу да је српски народ изложен диктатури најгорих издајника и лицемера, предвођених Александром Вучићем.

Србију је оковало зло против кога се морамо борити свим законом дозвољеним средствима, увек и свуда, иначе ћемо убрзо нестати и као народ и као држава, лишени слободе и достојанства.

 

 

 

 

 

 

Диктатор Вучић нема карактер, ни образ, ни осећање части, људскости и родољубља. Код њега је све лаж и опсена, његове речи немају никакву тежину ни озбиљност. Једино што га покреће јесу бескрајна амбиција, ненормална похлепа, ужасна грамзивост и психопатска жеља да буде господар наших живота и наше судбине.

Александар Вучић је за кратко време успео да спроведе све оно о чему су маштали наши вековни непријатељи. Издао је Косово потписивањем Бриселског споразума, чиме је отворено погазио Устав Србије и извршио државни удар, а Србе на Косову и Метохији предао шиптарским сепаратистима.

Окренуо је леђа братској Русији, Републици Српској и Србима у Црној Гори, а спреман је да се одрекне и Војводине и Рашке, само да би остао на власти.

 

 

 

 

 

 

Александар Вучић је одговоран за пљачку грађана, економско уништење Србије и распродају преосталих српских предузећа која доносе или би могла доносити значајну добит нашој држави, попут Телекома, Државне лутрије, ЕПС-а и других. Родбинско-кумовском приватизацијом и другим нечасним радњама постао је један од најбогатијих људи на Балкану, а не „најсиромашнији премијер“, како се у јавности лажно представља.

Од доласка Вучића на власт, Србија је претворена у земљу у којој се на најгрубљи начин гуши слобода говора и јавног изражавања. Сви медији су под диктаторовим строгим надзором, док су политички неистомишљеници подвргнути најгорем блаћењу и медијској хајци. За све оне који жигошу аутократију и издају Александра Вучића слобода медија не постоји, нити се њихова реч може чути.

Ако ти је доста лажи и преваре, пљачке и беде, националне срамоте и понижења, дођи и ти на протест против диктатора Александра Вучића и његовог режима!

Покажи да се не бојиш! Докажи да Срби нису изгубили храброст и да смеју да кажу истину у лице било коме!

Видимо се 6. септембра!

ОСЛОБОДИ СРБИЈУ!


Извор: НСПМ

Коментари

Један коментар на Протест „Не диктатури – ослободи Србију“

Оставите коментар

Оставите коментар на Протест „Не диктатури – ослободи Србију“

* Обавезна поља