evroazija1БЕОГРАД – Покрет „Евроазијска Србија“ има част да објави да организује Прву Евроазијску Конференцију у Србији!!! Прва Евроазијска Конференција у Србији ће бити одржана 9. новембра 2013. у „Сава Центру“ у сали Б1, у Београду у 17:00 часова.

Ова конференција ће бити круна досадашњег рада „Евроазијске Србије“ који је почео 8-ог јанаура ове године на овом месту, то јест на Фејсбук групи „ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА“.

Прву Евроазијску Конференцију у Србији радимо у пуној сагласности са руском државном институцијом „Россотрудничество“ са којом смо, као што знате, почели да сарађујемо у првој половини ове године. За наш пројекат смо добили подршку директора „Россотрудничество“-а господина Константина Косачова и заменика директора „Россотрудничество“-а господина Георгија Мурадова. Посебну захвалност изражавамо господину Алаудину Јарахмедову задуженом за рад са НВО сектором у оквиру „Россотрудничество“-а, који је био кључна карика у нашој комуникацији са „Россотрудничество“-ом. „Россотрудничество“ ће имати свог представника на конференцији.

Гости на конференцији који су до сада потврдили учешће су:

1) Из Русије:

– Господин Алексеј Власов, један од водећих руских Евроазијаца са функцијама: заменик декана Факулета за историју Универзитета Ломоносов, генерални директор Информационо-аналитичког центра за изучавање постсовјетског простора на Универзитету Ломоносов, извршни директор Политиколошог центра „Север-Југ“ који улази у састав недавно основане аналитичке агенције при ОДКБ, главни уредник сајтова ia-centr.ru, postsoviet.ru и vestikavkaza.ru, председник Експертског савета Евроазијске академије за телевизију и радио, члан Експертског савета „РИА Новости“ и још неколико функција.

– Госпођа Сажи Умалатова, легендарна личност СССР-а и Русије, председник партије Мира и Јединства, која се својевремено одлучно успротивила политици Горбачова и Јељцина, жесток говорник и присталица Нове Евразије.

– Представник „Россотрудничество“-а чије име ћемо накнадно објавити.

Очекујемо још 1-2 госта из Русије. О томе накнадно.

2) Из Србије:

Представници покрета „Евроазијска Србија“ и пријатељи покрета. Имена накнадно.

Тренутно радимо на одабиру тема и накнадно ћемо их објавити. Ускоро иду и банери за конференцију.

Циљ Прве Евроазијске Конференције је отварање капије Истока коју је неко закључао за народ у Србији. Капије истока ћемо отворити ударцем чизме!

А на истоку је Русија-Евроазија како је ту особену цивилизацију назвао један од оснивача евроазијства Пјотр Савицки, а чији је Србија неодвојиви део преко њеног византијског крила.

Покрет „Евроазијска Србија“ позива све људи којима је Србија на срцу и који су за савез са Русијом у оквиру евроазијских интеграција и све патриотске партије и организације (ДСС, СРС, Двери, Покрет Наши, Заветнике, Источну алтернативу и све друге) да дођу на конференцију и да чују, пре свега, предаваче из Русије. Да видимо шта се то дешава у Русији и на истоку и зашто нас неки представници власти у Србији обмањују да нас не желе у Новој Евроазији. Ми кажемо – ТО НИЈЕ ТАЧНО! Ми кажемо – није ствар у томе да ли нас они желе или не, већ да ли ми желимо у Нову Евроазију. А они ће поштовати нашу жељу.

Став „Евроазијске Србије“ је – СРБИЈО У ПУНЕ ЕВРОАЗИЈСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ! И ЕКОНОМСКЕ И ВОЈНЕ!

Почиње велики преокрет у Србији!

Почиње стварни контра-напад!


Извор: Евроазија.инфо

Оставите коментар

Оставите коментар на Прва евро-азијска конференција у Србији

* Обавезна поља