Milo i MiškovićБЕОГРАД – Апелациони суд у Београду укинуо је првостепено решење Специјалног суда о одређивању притвора власнику Нибенс групе Милу Ђурашковићу, али ће он остати у затвору до поновне одлуке Специјалног суда, изјавио је данас Ђурашковићев адвокат Зоран Атељевић.

„Ђурашковић ће остати у притвору као лице без решења о притвору, јер је првостепено решење укинуто”, рекао је Атељевић агенцији Бета.

Атељевић је навео да Специјални суд нема одређен рок да поново одлучи о притвору против Ђурашковића, али да мора хитно да донесе ту одлуку.

Ђурашковићев адвокат је истакао да је Апелациони суд усвојио његову жалбу, укинуо решење Специјалног суда о притвору и наложио Специјалном суду да поново одлучи о тој ствари.

„Апелациони суд је у одлуци навео да су разлози за одређивање притвора које је навео Специјални суд нејасни и неаргументовани”, рекао је Атељевић.

Ђурашковић је у притвору од хапшења 12. децембра 2012. године и са председником Делте Мирославом Мишковићем и његовим сином Марком Мишковићем оптужен је за злоупотребе у путарским предузећима.

Пред Специјалним судом би сутра у 10 сати требало да буде одржано припремно рочиште по том предмету.

Мирослав и Марко Мишковић бране се са слободе.


Извор: Бета

Оставите коментар

Оставите коментар на Решење укинуто али притвор остаје

* Обавезна поља