mihailo_medenica_01Да ми је мозак Небојше Стефановића на само два дана, људи, само два, ни минут дуже, да одморим к’о човек, штоно кажу…

Да ми је та ветрометина међу ушима не бих жалио годину дана живота за тих четрдесетосам сати, али…

Дечкић се, наиме, још бави фалсификованом личном картом Вучићевог брата, односно, убеђивањем јавности да заиста јесте фалсификована и злоупотребљена!

Докон поп и јариће крштава, а вукови кидишу са свих страна, но решити питање свих питања заиста јесте приоритет, јер мисија доброг војника Небојше јесте заштита свега што се презива Вучић, или има барем три од тих пет слова у називу, или се њему учини да има, звучи, подсећа, могло би да звучи и подсећа?..

Дакле, док су сви остали проблеми на режиму „може и не мора“ др Стефановић је потанко објаснио јавности како се одмотало то завереничко клупко, понудивши у међувремену, као мали знак пажње, премијеровом брату своју личну карту на коришћење, уз напомену да је слободно користи и за чачкање ува, ако му воља?!

Што се поменуте истине тиче, изашла је на видело када је траг завере одвео сина Небојшу лично до једне од београдских пијаца, где је на млечним производима саслушао на десетине баба, које су листом потврдиле да потпис на фамозној личној карти нема везе са Андрејевим!

– Ма, министре, сигурна сам не сто посто већ сто и три посто да ово није Андрејев потпис, а пијаца право да Вам кажем сумњам и да је ово његова фотографија?! Толико пута је сир и кајмак плаћао картицом, па обично тражим личну карту на увид и да ми се потпише на новине за сваки случај, тако да тврдим да је реч о фалсификату, и то безочном, срамотном, тенденциозном и што је најгоре- лошем, бре, лошем- цитирао је министар једну од баба које су недвосмислено потврдиле оно што је он зна од првог дана, па и пре тога!

Наравно, како једна ласта не чини пролеће, тако ни туце баба не чине истрагу завршеном, па је Стефановић, у циљу прикупљања што више доказа, замолио и Андреја Вучића да још једанпут добро погледа личну карту и закуне му се да није његова, што је овај и учинио, ставивши тачку на истрагу која је исцрпела и министра и ресурсе.

Стефке – Да сад не замарам јавност детаљима графолошких истраживања, тек да поменем како су највећи стручњаце из те области утврдили да је потпис апослутно неправилно акцентован, јер је опште познато да браћа Вучић, усудио бих се рећи света браћа Вучић, користе краткоузлазно В приликом потписивања, а на фалсификованој личној карти било је лако уочити дугосилазно, а о лепоти потписа да и не говорим- реч је о најобичнијем швракопису, а Вучићи пишу калиграфски малтене…- све јасно, баш како је министар и објаснио, ако је ико више и сумњао у веродостојност званичне верзије?

Сад полако и безбрижно може у нове радне изазове, ако их уопште има, јер, чини се, да је решењем овог случаја стопа криминала опала за додатних двеста одсто, зар не?!

Ех, да ми је његов мозак само на два сата и његова лична карта – изнајмим „Како сам систематски уништен од идиота“ и одморим ко човек…


Извор: Два у један

Коментари

Један коментар на Село гори а Небојша се чешља

Оставите коментар

Оставите коментар на Село гори а Небојша се чешља

* Обавезна поља