nemanja-sarovic-1БЕОГРАД – Српска радикална странка затражила је данас хапшење кандидата председника Привременог органа Београда Синише Малог, јер је „омогућио и спроводио“ пљачкашку приватизацију као један од челника Агенције за приватизацију

„Није само Мирослав Мишковић симбол пљачкашке приватизације, симбол је и Синиша Мали. Ако хапсите Мишковића, хапсите и Малог, не треба нам као градоначелник, него да одговара и каже одакле му имовина“, рекао је заменик председника СРС Немања Шаровић на скупу те странке на београдском Тргу Републике.

Шаровић је поновио да свако ко гласа за СРС не би требало да се пита да ли ће та странка у власт са Александром Вучићем, Ивицом Дачићем, Борисом Тадићем, Чедомиром Јовановићем или Вуком Драшковићем, него да се пита којим ће их редом радикали хапсити.

Шаровић је навео да се једино СРС није одрекла Републике Српске Крајине, Републике Српске, а није се одрекла ни Косова, и додао да ће се председник СРС Војислав Шешељ из Хага вратити када народ на изборима смени садашњу „издајничку власт“.

СРС на изборима, заказаним за 16. март, наступа са забрањеним покретом Образ и покретом Наши.

На митингу СРС у центру Београда окупило се око 300 грађана.

Србија није „београдски круг двојке“

БЕОГРАД — Руководство СРС Покрета Образ и СНП Наши, позвали грађане да на изборима гласају за њих, обећавши „не мед и млеко и милијарде из ЕУ, већ одговорну власт“.

Заменик председника СРС Немања Шаровић је са митнига на Тргу Републике поручио и да глас за СРС значи и глас за повратак њиховог лидера Војислава Шешеља у Србију.

Он је истакао и да Србија није „београдски круг двојке“ коју симболизује Улица Страхињића бана коју су проевропске власти претвориле у „силиконску паразитску долину“.

„Боримо се за национални, економски и духовни препород Србије, а то је једино могуће урадити кроз отворену и пријатељску сарадњу са Русијом“, рекао је Шаровић.

Према његовим речима, СРС и покрети Образ и Наши на парламентарне изборе излазе са паролом „И Косово и Русија“, а неће да сарађују са ЕУ.

Шаровић, који је и кандидат за градоначелника Београда, истакао је да престоници треба поштена и одговорна власт и да нових радних места неће бити док су на власти они који су претходних 14 година „задужили и опљачкали Србију“.

Он је, нагласивши да радикали и њихови партнери нису позивани у предизборној кампањи да гостују на телевизијама са националном фреквенцијом, посебно критиковао руководство РТС, затраживши да одмах поднесу оставке.

На скупу су говорили и лидери покрета Образ и СНП Наши, Младен Обрадовић, Иван Ивановић, обећавши поштену и одговорну власт за разлику од оних „проевропских странака којима је интерес Запада у првом плану“.

Чланови и симпатизери на митингу су носили заставе СРС, као и слике и транспаренте са ликом Шешеља, као и заставе Образа и СНП Наши.

На скупу је преовладавао велики транспарент „Нећемо у ЕУ“, као и низ мањих на којима се истицало да је Косово део Србије и величала сарадња са Русијом.

Са митинга, који је обезбеђивала полиција, најављено је и да ће бити организована шетња Улицом Страхињића бана, како би се тиме симболично показало да у Београду има оних се јавно противе власти која је „у претходних 14 година упропастила престоницу“.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Шаровић – Ухапсите Синишу малог!

* Обавезна поља