Кад је Ивана Вучићевић, садашња директорка и главна уредница Студија Б, још водила јутарњи програм на истом каналу, у време власти Драгана Ђиласа, једног јутра јој се омакло па је у емисију понела и хемијску оловку са логом Српске напредне странке.

Тадашње уредништво и Надзорни одбор су јој одмах после емисије са СНС оловком скренули пажњу на овај хемијски акцидент.

Међутим, Вучићевић се сетила, па је у једну од следећих емисија понела хемијску оловку са логом Демократске странке. Тада јој нико ништа није рекао.

Ову дирљиву причу о слободи медија испричала је својевремено лично Ивана Вучићевић, особа која сасвим сигурно није рођака Драгана Ј. Вучићевића, али са њим дели исту духовну вертикалу.

Што се примећује макар и овлашним гледањем Студија Б. Покушајте да једне њихове вести одгледате са прикљученим мерачем за притисак, лууудило!

Данас та сјајна београдска станица, која је, додуше, кроз историју имала својих већих успона и мањих падова, изгледа као место где нико не сме у емисију да донесе хемијску оловку са логом СНС, а нарочито ДС, али им све вести изгледају ко да водитељ и уредник у студију држе бестрзајни топ са логом Александра Вучића.

Па шта, рећи ће неко, Студио Б је приватизован и у студију могу да држе и ракетни систем С-300 са логом Александра Вучића, такозвани СНС-300…

Савршено тачно, али Студио Б је слика и прилика данашњег Београда, у коме није толики проблем што је приватно оно што је приватизовано, него је незгодно што је приватизовано и оно што је државно.

Београд је тако постао једно велико друштво са ограниченом одговорношћу. Такорећи, друштво са никаквом одговорношћу.


Извор: Данас

Оставите коментар

Оставите коментар на СНС и Студио „Б“

* Обавезна поља