Чему и откуд сад ова одурна и патетична једночинка: “руски шпијун”?!

Јел то, господо, почело такозвано усклађивање политике са Европском унијом, која подразумева отклон од Русије и “малигног” утицаја Москве у Србији?!

Увертира у измену закона о референдуму који ће подразумевати да ће глас једне будале решавати судбину Србије и наше заветне светиње?!

Увертира у последњи чин велеиздаје за коју сте убеђени да ће проћи и да нећете одговарати?!

Е, па ту сте се, несоји, малко зајебали, народски речено!

Наивни јесмо али будале нисмо, не причешћујемо се сви сендвичем нити исповедамо Вулином!

Одавно тврдим да је Александар Вучић најбољи ученик Мила Ђукановића, мали од палубе милогорских глисера, па ево и потврде: већ виђен сценарио, позната потка, исти дежурни кривац и добро познати спаситељ- тај дивни и добронамерни западни свет који ће нас крвавим рукама привити на “мајчинске груди”!

Да се разумемо, Србију, Црну Гору, Републику Српску и Републику Српску Крајину волим више од свега и нема у тој причи мање или више добродошлих шпијуна, но нико ме никада (а верује и већину Србије) неће убедити да Русија чини било шта на штету Србије!

Не зато што сам опчињем ликом и делом Владимира Путина, политичари су пролазни, већ зато што познам руску душу, руско срце и руску љубав према Србији!

У Божију милост и љубав Русије сам се небројено пута уверио, зато и велим да су се монструми овог пута малко преиграли – Мило џаба ти Вучића било!

Понављам, откуд сада и зашто баш руски шпијун?!

Шта ћете још потегнти из фиока да забашурите смрад трагова што заударају, трују нечовештвом и издајом?!

У Србији, мученици нашој, по којој америчке, бритаске, немачке…шпијунчине вршљају као по бувљој пијаци, чине шта им је воља, не крију се, своји су на своме, походе кабинете као тоалете- ви испливасте из муља и талога издаје баш са руским шпијуном..?

У Србији по којој НАТО фукара крвничка парадира као по трофејној прћији – ви потежете Русе?!

У Србији, несрећници, чије сте кључеве подали највећим крвницима нашег рода – Русија ће испасти та пошаст од које се ваља чувати?

Е, па рекох- малко сте се зајебали!

Нити ћете успети да замаглите своја непочинства, жедне нас преведете преко воде велеиздајничким уставним променама, подате НАТО крвницима више неголи што већ јесте, а нарочито не одучити срце да куца за два народа довека збратимљена у колевци и гробу!


Извор: Два у Један

Оставите коментар

Оставите коментар на Српски несоји и „руски шпијун“

* Обавезна поља