srs-slava-SRS-12-02-2015-2БЕОГРАД– Лидер Војислав Шешељ Српске радикалне странке поручио да се та странка „нагло опоравља и да се спрема да преузме кормило Србије“.

Шешељ је рекао да се „радикали спремају да преузму кормило Србије у своје руке“ нагласивши да та странка неће одустати од циљева политичке борбе које су заступали у претходних 25 година.

Српска радикална странка је, сечењем славског колача и обредом који су служили свештеници СПЦ, прославила страначку славу – Света три јерарха.

Прослављено је у страначким просторијама у Земуну, а њихов лидер истакао да је СРС, која је била „тешко рањена, ипак опстала, нагло се опоравља и наставља са политичком борбом коју је водила четврт века“.

Шешељ се нада да ће се „у најскорије време створити услови да се обори прозападни издајнички режим и на власт дођу српске патриоте“.

У кратком обраћању члановима и пријатељима странке он је изразио наду да ће радикали остварити програмске циљеве и додао да је уверен да ће Србија имати снаге да изађе из економске и социјалне кризе, а „све српске земље буду ослобођење“.

На слави су били Немања Шаровића, Зоран Красић, Милорад Мирчић, Лидија Вукићевић, Божидар Делић…


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на СРС прославила страначку славу

* Обавезна поља