Читајући Информер редовно се изненадите податком да трећи светски рат почиње прекосутра око 11 сати по средњоевропском времену.

И то – према просечној перцепцији просечног конзумента Информера – трећи светски рат почиње у кокошињцу, највероватније згуза.

– Где баш прекосутра у 11, баш тад имам заказану генералку мотора! – завапи просечан читалац најтиражнијег дневног листа у Србији загледан у главни наслов, мада убрзо, гледајући у наслов одмах поред главног, закључи да то није ништа посебно у односу на околност да је Мики из Купинова снимљен током секса у кокошињцу и да се на Информеровој насловној све лепо види.

Не брините, током снимања овог филма у кокошињцу ниједна животиња није повређена, али је гарантовано 70 људи завршило на кардиологији, јер не можеш баш сваки дан да видиш секс у кокошињцу на насловној страни официјелног билтена модерне и пристојне Србије.

Секс у кокошињцу у Информеру представљен је темељно, такорећи без цензуре, јербо у Србији ни нема цензуре, откуд вам то?

– Имамо две страшне ствари за насловну! – утрчао је, слутим, тог дана главни Информера на колегијум пред библијском дилемом: да ли је важније што почиње трећи светски рат, традиционални рат који на насловној Информера почиње на сваке две до три недеље, обично због Србије, или је важније што Мики из Купинова није на време приметио да су и у кокошињцу ријалитија „Задруга“ инсталиране камере?

– Спојићемо то у једно! – рекао је.

 

Рат, значи, почиње у четвртак, ако Информер читате у уторак, а секс у кокошињцу успешно је окончан прекјуче – замислио се после детаљне анализе насловнице читалац Информера.

Негде између ове две вести углављени су и традиционални информеровски хвалоспеви председнику & још традиционалније информеровско поливање катраном и перјем (из кокошињца) остатака српске опозиције, тако да заправо Информер и личи на перманентни секс у кокошињцу током трећег светског рата у коме на крају увек победи председник Вучић.

А на тај сплет невероватних околности личи и Србија: можда ће почети трећи светски рат, али ништа не треба да бринете, у сигурним сте рукама председника Вучића и Микија из Купинова.

За утеху је, међутим, што постоје велики изгледи да у Информеру за коју годину изађе слика председника Вучића, испод наслова: „Овоме треба неки добар психијатар!“

Сигурно се сећате да је редакција Информера закупила десет билборда на којима је написала „Трампе, Србине!“, у част Доналдовог тријумфа на америчким изборима, што показује да познавање спољне политике уредника Информера не сеже даље од секса у кокошињцу, терена на коме се интелектуално најбоље сналази.

Ових дана, наиме, пред почетак трећег светског рата, Информер је објавио слику Доналда Трампа, изнад које масним словима пише: „Овоме треба неки добар психијатар!“

Тако да председник Вучић мора добро да се пази јер је танка линија закупљеног слављеничког билборда и Информеровог упута за психијатрију.


Извор: Данас

Оставите коментар

Оставите коментар на Светски рат и секс у кокошињцу

* Обавезна поља