cviijanБЕОГРАД — Владимир Цвијан, члан Председништва СНС, потврдио је за Данас да се се срео са Мирославом Мишковићем, власником Делта холдинга.

„Мишковића знам дуги низ година, али срећем се и са многим другим људима“, рекао је Цвијан

Он није желео да коментарише тврдње појединих медија да је код власника Делте ишао по налогу Оливера Антића.

„Да ли вам је то рекао Антић? Верујем да није, јер је у Риму“, узвратио је на наше питање.

Цвијан у кратком разговору за Данас каже да стоји иза свега што је претходних пар дана писао на Твитеру, укључујући то да му се нимало не свиђају „политички мотивисана хапшења појединих људи, пре свега неких чланова ДС“, као и да се „не може рејтинг СНС и њена политика базирати на хапшењима политичких противника“.

„Морамо се замислити каква је порука ако одређујемо притворе и упропаштавамо домаће привреднике, политичке противнике и њихове породице“, каже Цвијан за Данас и додаје да као правник и адвокат сматра да су оптужнице против Борислава Новаковића из ДС и бизнисмена Петра Матијевића „бесмислене“.

„То што ја тако мислим не значи да рушим Александра Вучића. Не рушим га, нити ћу га рушити док поштује Устав и законе, али и нећу да подржавам било чију аутократију и дисциплиновање Србије“, каже Цвијан, који тврди да у СНС има људи који другачије мисле.

Упитан да ли страхује да ће због својих тврдњи бити искључен из СНС, Цвијан, који је истовремено и председник Одбора за уставна питања у Скупштини Србије, каже да не верује да ће се то десити, али ако га избаце онда и не мора да буде члан странке „у којој влада аутократија, у којој сви мисле исто и у којој није дозвољен другачији став“.


Извор: Данас

Оставите коментар

Оставите коментар на Цвијан – Срео сам се са Мишковићем

* Обавезна поља