ceda brada 2БЕОГРАД – Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је да његов однос са Александром Вучићем није личан нити је икада био, те да у основи подршке коју лидер СНС има види велике слабости друштва.

„Србија не подржава Вучића, она му се предала и од њега очекује оно што у прошлости није добила и што сама себи не може да пружи. Да ли ће јој све то дати Вучић? Па наравно да не“, рекао је у интервјуу НИН-у Јовановић.

Истакавши да нема никаквог договора између Вучића и њега, осим фер става ЛДП-а, Јовановић је изразио спремност да учини све како бих помогао својој земљи.

Упитан зашто много више критикује социјалисте него напредњаке, лидер ЛДП је нагласио да његова критика Дачића није критика Дачића или СПС-а из деведесетих, а да је „Галеника парадигма свега што представљају та мутант странка и њен лидер“.

„То је истина која социјалисте жигоше као џелате наше будућности у коју идемо као једини европски народ без фабрике лекова зато што су је пљачкали до уништења. Ко је опљачкао Србију? Дачићев СПС и Тадићев ДС. Дачић је тако наплатио коалицију са Тадићем којем је било нормално да сви ми треба да платимо све како би он био на трону“, рекао је Јовановић.

Оценивши да је ово влада којој није постављено ниједно животно питање, јер људи нису имали коме да га поставе, Јовановић је костатовао да је „Дачић од себе направио кловна и обесмислио сваку идеју и помисао да га неко пита за плату и сопствену будућност“.

Вучић је, с друге стране, делио правду на неком свом Газиместану истим техникама као Слободан Милошевић, додао је лидер ЛДП подсетивши на чувену изјаву Милошевића да „не знамо да радимо, али знамо да се бијемо“.

„На крају тог пута Вучић је Србији понудио своју верзију правде пошто је констатовао да је земља уништена и да су за то одговорни они који су у тој пропасти успели. У међувремену људи који су од њега добили правду постају свесни да им та правда неће наћи посао, а да се Мишковић не једе“, рекао је Јовановић у интервјуу НИН-у.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Тадићев ДС и Дачићев СПС опљачкали Србију

* Обавезна поља