dejvid-krouli-suprugaПродуцент, сценариста и режисер филма „Сива Држава“ (Gray State), који говори о апокалиптичном друштву, концентрационим логорима данашњице, полицијској држави, паници и расулу у коме једино полицијски систем „Новог светског поретка“ гарантује безбедност, пронађен је мртав у свом стану, поред лешева своје жене и детета.

Вест наизглед личи на класику црне хронике, али с обзиром на теме којима се бавио многи су се ипак запитали да ли треба поверовати у службену верзију према којој је редитељ убио своју породицу, а онда дигао руку и сам на себе. С обзиром да његова добра пријатељица негира било какав облик депресије код Кроулија и тврди да се узрок трагедије може налазити у тематици којом се продуцент бавио као независни произвођач филмске и видео продукције, све указује на монтирање извештаја и ћутање званичних органа о овом „несретном случају“ у коме су живот изгубили Дејвид Кроули (29), његова супруга Камел (28) и њихова ћеркица.

Оваква врста брзе ликвидације противника глобализма није неуобичајен метод у Сједињеним Државама и овлашћене убице у овим операцијама често користе самоубиство за прикривање својих тајних операција. Довољно се присетити случаја Арона Шварца и Михаела Хестингса. Осим тога, полиција која води истрагу цео овај случај сматра врло сумњивим (1). Многи тврде да је довољно видети траилер филма „Сива Држава“ и схватити да сценариo овог филма заправо и није научна фантастика.

Свет је у вихору рата, геолошких катастрофа и економског колапса, а Американци и даље тону у илузију сигурности и недодирљивости. Права и слободе су продали у замену за сигурност, а савезна влада почиње системски одузимати људима и последње остатке слободе како би се успоставиo „Нови светски поредак“.

Американци су у филму ограничени на карантин у војним четвртима и постали су народ под контролом тиранске власти. Искоришћавање страха, тероризма, полицијске државе, ратног стања, рата, хапшења и притварања, глади, репресије, насиља, отпора, нови су услови под којима Американци дефинишу своје постојање. Када је долар додирнуо дно и постао безвредан, комшија се се окреће против комшије, залихе хране су исцрпљене и свако може бити осумњичен за тероризам. Ту си у незаконита хапшења, нестанци и биолошки напади. Јавне ликвидације се практикују над наводним дисидентима, а ту су чак и концентрациони логори, о којима круже гласине да већ постоје на америчком тлу.

Дакле, како год било, смрт Дејвида и Камеле Кроули и њиховог детета, годинама ће бити неразјашњена мистерија и, као што каже шериф из канцеларије за криминалитет у Минесоти, ова је смрт службено регистрована као „сумњива“. Због филма или нечег другог, то је већ друга тема.

Обрада и језичко усклађивање – ЦЕОПОМ-Истина


Извор: VOX-blog

Оставите коментар

Оставите коментар на Тајанствена смрт антиглобалистичког продуцента

* Обавезна поља