sergej markovНа делу је остварење новог плана кијевске хунте који је почео да се реализује, а постаће сасвим очевидан приближно – 16, 17. и 18. јуна.

Преговори о гасу (за Украјину) сувише су се развлачили због уступака Газпрома, а и ратна дејства су се такође развлачила. Зато је тајни међународни штаб за украјинску кризу одлучио да убрза догађаје.

Тај штаб сматра да полупризнање Порошенка (од стране Русије) и Путинова посета Нормандији показују да се Москва неће одлучити за активну помоћ побуњеном Донбасу. Да ће Москва капитулирати ако се на њу изврши притисак.

Зато је:

1. Било организовано „цурење” разговора Арсенија Јацењука у којем је он увредљиво говорио о Алексеју Милеру (шефу Газпрома), наглашавајући да ће он „све истрпити”. Увређени Милер потом је нагло заоштрио преговоре и одредио Украјини тврди рок за плаћање дуга – до 16. јуна.

2. Тако је добијен рок за разрешење кризе.

3. Одмах потом су оклопни транспортери украјинске армије по први пут прешли на територију Русије над којом су почели и да заокрећу украјински војни авиони, а биле су организоване и агресивне демонстрације пред амбасадом Русије у Кијеву.

4. Као изговор за појачавање ратних дејстава биће искоришћен оборени Ил 76.

5. Тако ће се временски поклопити „гасна криза” и почетак масовне примене оружја за масовно уништавање у Донбасу.

6. Потом ће се појавити саопштење да је рат између Русије и Украјине постао прави рат – због агресије Русије.

7. Уследиће све оно што је потребно да се Москва уплаши и да обећа да ће оставити на цедилу Донбас.


Извор: Факти

Коментари

Један коментар на Тајни план кијевске хунте

Оставите коментар

Оставите коментар на Тајни план кијевске хунте

* Обавезна поља