toni-goslingПочео је свој радни век у ваздухопловној индустрији, бивши је новинар ББЦ, обучен од стране ББЦ. Тони Гослинг је британски активиста, историчар, истраживачки и радијски новинар.

Последњих 20 година како је суочен с чињеницом да масовни медији производе масу нејасних и нелогичних информација, почео је да копа иза кулиса светске политичке сцене те је одлучио да јавности представи све оно скривено, све оно што никада нећете дознати у „мејнстрим“ медијима света.

Реч је о важности Банке за међународна поравнавања, банке која је изнад сваког закона ове планете.

„ММФ, све централне банке и Светска банка добили су задатак да контролишу сав проток новца и да га свету постепено чине недоступним“, упозорава Гослинг и додаје да је реч о врховној банци која је скривена и обавијена велом тајне.

Реч је о Банци за међусобна поравнавања. То је централна банка свих банака. Већина људи никад није чула за ову банку, а она је веома важна организација.

„То је неизмерно моћна међународна организација која надзире новац целог света. Банка за међусобна поравнавања има средиште у Базелу у Швајцарској и има своје експозитуре у Хонг Конгу и Мексико Ситију. У основи, ова банка никоме није одговорна, има потпуни имунитет од опорезивања. Ова банка је изнад свих закона и статута овог света. И никад нитко није чуо за њу. Ова банка је прала новац за нацисте током Другога светског рата, а ових дана њена је сврха да води и усмерава глобални финансијски систем. Данас постоји 58 светских централних банака које јој припадају и она има моћ да управља свим економијама света“, рекао је Гослинг.
Према његовим речима свака два месеца банкари целог света се окупљају тајно у Базелу на глобалном економском састанку.

bis-banka-bazel

„Током тих састанака они одлучују о судбини, сваког човека, сваке жене, мушкарца и детета на овој планети. И никад вам нико то неће рећи. Банка за међусобна поравнавања је банка основана од стране глобалне светске елите да делује у корист те елите, а намењена је темељном уништавању економског система“, закључује Гослинг.

Он је говорио и о елитној групи Билдерберг и њиховој годишњој конференцији на којој се, како говори, скупљају мрачне корпоративне силе, представници медија, банака и племићких породица те да они стварају заверу наспрам човечанства коју спроводе путем богатства, моћи, уцене и рата.

Такође, Гослинг је један од ретких који је проговорио о „црном племству“, Ротшилдима и Рокефелерима, британској краљици и осталим породицама које искоришћавају своју моћ и богатство не били свету наметнули своју империјалистичку владавину.

Али, није само то, Тони Гослинг је гостујући на турској телевизији упознао јавност са чињеницом да је ИСИЛ створила британска масонерија, тачније британска тајна служба која је створила “муслимански” ИСИЛ те је детаљно објаснио како Британија као моћна масонска сила управља овим светом, али га и разара не би ли испунила своје науме. Послушајте шта је све рекао и шокирао како турску, тако и светску јавност


Извор: Интермагазин

Оставите коментар

Оставите коментар на Тони Гослинг о Банци за међународна поравнања

* Обавезна поља