donald-trampВАШИНГТОН – Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп изјавио је данас да је време да се амерички гласачи опросте од Хилари и Била Клинтона.

„Време је да се затворе историјске књиге о Клинтоновима и да се отвори блиставо ново поглавље које ће бити фокусирано на сјајне грађане наше земље”, рекао је Трамп у свом првом недељеном обраћању на радију у име Републиканске странке у одговору на Обамина обраћања.

Трамп је позвао грађане САД да гласају на изборима за председника 8. новембра како би већину у Конгресу добили републиканци и како би, како је рекао, коначно могли да промене „овај покварени систем”, и учине Америку поново великом, пренео је АФП.

„Ово није само кампања, ово је покрет. То је јединствана животна шанса да нашу владу преузмемо из руку донатора и приватних интереса, и вратимо власт вама, америчком народу”, поручио је Трамп.

Он се осврнуо и на главне теме његове кампање, као што је обећање да ће отворити 25 милиона нових радних места, смањити порезе средњој класи, укинути план о систему здравственог осигурања одлазећег председника Барака Обаме и зауставити илегалну имиграцију.

„У претходних 17 месеци путовао сам широм земље и састао се са невероватним људима наше државе. Њихове наде су постале моје наде и њихови снови су постали моји снови”, рекао је Трамп


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Трамп – Време да се САД опросте од Клинтонових

* Обавезна поља