двериЛОЗНИЦА – Славиша Милетић, члан Руководства Покрета Двери и кандидат за народног посланика на прошлогодишњим парламентарним изборима из Лознице, ухапшен је данас на прослави 99-годишњице Церске битке.

Милетић је предводио делегацију Покрета Двери која је присуствовала обележавању Церске битке и приликом доласка председника Владе Србије Ивице Дачића дошао је у вербални сукоб са Дачићем који је требало да отвори манифестацију. Милетић се обратио Дачићу као издајнику Косова и Метохије и запитао га како га није срамота да долази на оваква значајна историјска места српског народа, која симболишу херојство и борбу за слободу, када је премијер Владе која крши сопствени Устав и предаје део државне територије терористичком режиму у Приштини. Уместо Дачићевог одговора уследила је реакција полицијских органа који су привели Милетића и на тај начин послали јасну поруку да Србија клизи у диктатуру и ванредно стање у коме неће бити могуће изрећи ни реч критике према режиму који је на власт дошао на покраденим изборима прошле године, притом кршећи сва своја предизборна обећања.

Покрет Двери разуме да је Ивица Дачић све нервознији јер свакога дана му остаје све мање власти, повластица и заштите од кривичног гоњења. Такође разумемо и Дачићев страх од Двери које су га већ једном онемогућиле да отвори једну манифестацију – Београдски маратон, а то ћемо чинити и у убудуће, јер не може се у Србији осећати спокојним нико ко издаје државу и националне интересе.

Захтевамо хитно пуштање на слободу ухапшеног Славише Милетића и Министарство унутрашњих послова подсећамо да улога Полиције није да прогони грађане који говоре истину и боре се за Србију, већ да заштити државу од кривичних дела издаје и кршења уставног поретка. Онај ко је одавно требало да буде лишен слободе је управо Ивица Дачић, и то време убрзано долази када ће Дачић морати да одговара пред законом за све: од афере „Кофер” и дружења са мафијашким шефовима до издаје Косова и Метохије кроз потписивање противуставног бриселског споразума.

Информативна служба Покрета Двери


Извор: Двери Српске

Оставите коментар

Оставите коментар на Ухапшен функционер Двери због обраћања Дачићу

* Обавезна поља