mihailo_medenica_01Водитељка: Добро вече, гледате “Упитник”, вечерашњи гост је…

Вучић: Ако сте мислили већ на почетку да ме испровоцирате тиме “добро вече”- неће Вам успети, јер су већ четири године вечери у Србији много више од добрих! Према свим показатељима непријатно је колико су вечери за минуле четири године постале одличне, скоро да више и не личе на ноћ…

Водитељка: Не, али то је тек поздрав, онако…

Вучић: Коме, госпођо?! Поздрав онима који су Србију довели до тога да је све упитно, па и Ваша емисија?.. Поздрав онима који тврде да се у Србији гладује, да нема посла, да млади одлазе, да је Златибор Лончар сарађивао са некаквим Земунцима, да смо Тачија аболирали од суда за ратне злочине избором за председника Косова, да сам ја написао речи песме Марији Максими?

Водитељка: Добро, почнимо са: “Одлично вече, поштовани гледаоци, ово је Упитник, а…

Вучић: Чему упитник, извините?! Ономе што смо постигли за четириу године?! Ономе што планирамо да учинимо?! Испуњеним обећањима?! Томе што над судбином Србије дрхтим као Змај од Шипова при погледу на Весну Ривас; што ухватим себе у сну како не могу ока да склопим; што дневно отворим толико тога да ми се на крају руке толико тресу да расипам пасту за зубе око четкице?..

Водитељка: А, да пробамо само са: “Поштовани гледаоци”?..

Вучић: Можда су за Вас то само гледаоци које наводно поштујете, али за мене су ћерке и синови, баке и деке, таште и тастови…фамилија због које сам спреман да владам и 40 година само да њима буде боље, а боље им је чим толико шетају, што неки злонамерно називају штрајковима, али не- то су организоване колоне раздраганих и ситих људи који практикују лагану, здраву и окрепљујућу кардио шетњу, дувајући у пиштаљке како би повећали капацитет плућа за нов, планински ваздух, који планирамо да производимо у већ постојећим постројењима за: измаглицу, опсену, шарену и једнобојну лажу, предизборни маркетинг и постизборни фалус…

Водитељка: А, да ипак Ви најавите емисију, ја ћу само да одјавим?

Вучић: Немам ја шта да најављујем- ја радим, не желећи медијски да се експонирам осим кад је баш неопходно 36 пута дневно, и све што сам имао да најавим увелико је одјављено! Овај, хтео сам да кажем- одрађено!

Идемо на рекламе, па да наставите с провокацијама…

Водитељка: Али, није време за рекламе, обавестиће нас из режије…

Вучић: Тако је- није време за рекламе и јефтине политичке поене, јер мене не занима који уложак упија боље од другог, важно је да смо ми обезбедили редован циклус свима у Србији, без разлике на године и пол!

Водитељка: Молим?

Вучић: Нема потребе да се молите, то други говоре да сам божанство, ја само скромно понекад ходам по води и додиром лечим 435 болести, али то није тема ове емисије већ избори.

Водитељка: Што нас управо доводи до следећег питања: “Хоће ли их бити”?!

Вучић: Кога, болести?! Нажалост, биће, јер томе су допринели сви пре нас, уз неке западне амбасаде и тајкуне, али искорењујемо их полако, скоро да више нема случаја смрти од старости која је некад важила за неизлечиву болест!

Водитељка: Мислила сам на изборе, знате?..

Вучић: А, ко сам ја да неком ускратим избор да остари, молим Васк лепо, или да умре од глади јер неће да једе?

Моје је да им у старости обезбедим пристојне услове за живот, али питање је шта је за кога пристојно?! За мене, рецимо, није пристојно видети старијег човека како чепрка по контејнеру, али опет то чине, за инат, иако им све лепо стоји поред контејнера, њихово је само да растерају псе и мачке који се окоме на…

Водитељка: Републичке, покрајинске и локалне изборе, председниче?..

Вучић: Биће их, наравно, јер не желим да владам ако немам подршку народа, а народ нажалост има право гласа, тако да заиста немам ништа против ако и изгубим у трци за председника кућног савета негде!

Водитељка: Фокусирајмо се на републичке и…

Вучић: Зашто?! Зато што некоме није важно стање у згради већ само у држави?! Мислите да ћемо стићи у Европу ако занемаримо неки улаз у Трговишту, рецимо?! Зашто форсирате причу о парламентарним изборима а не питате колико смо отирача и прекидача за светло променили у Лебану за ове четири године?!

Водитељка: Добро, колило?!

Вучић: А, зашто бих ја то требало да знам?! Поново провоцирате, али узалуд! Док се ја трудим да уведем Србију ко мечку у Европу Вас брину некакви отирачи и прекидачи, јел?..

Водитељка: Е, кад сте већ поменули Србију у Европи…

Вучић: И Ви сте Лебане па шта?! Имате ли неке аргументе, за разлику од мене?..

Водитељка: Али, нисам ја…

Вучић: Тако је: нисте Ви, нису они пре Вас, нису ни они пре њих…нико није хтео да помене Лебане, сви су чекали да Вучић нешто уради, па ево дочекали су- урадио сам!

 

Водитељка: Шта, где?..

Вучић: Урадио сам маникир пред емисију, али то је изгледа неважно?!м Важно је само испровоцирати Вучића заменом теза да ћу бити носилац изборних листа за све кућне савете у Србији, а то што смо отворили три пољане на којима ће некад бити фабрике то ни да поменете!

Водитељка: Добро, да поменемо и то…

Вучић: Шта с Дачићем?

Водитељка: Не разумем, шта с Дачићем?..

Вучић: Кад ме већ питате наравно да је он крив за све, али ми не пада на памет да сваљујем кривицу на њега! Можемо ми и без социјалиста, али онда смо сами криви за све, а то није пут којим Србија треба да иде ка Европи!

Водитељка: Нисам ни поменула господина Дачића…

Вучић: Нисте јер не смете! Лако је нападати Вучића, ал кад Дачић гостује по емисијама у којима водитељке не носе гаћице онда ништа?! Кад се вукља с неким коферчићима и Бананама сви ћуте, па и ја, али кад мом брату и Синиши Малом украду личне карте и отворе фирме, покупују станове по Бугарској, пазаре у “Максију” на почек онда на сва звона, јел да?..

Водитељка: Па, има афера везаних и за људе из вашег најближег окружења!

Вучић: Има, признајем, али не могу ја да знам чиме се свако од мојих комшија бави, нити да бирам окружење! Треба ли све да их иселим из улаза да нико не би могао да ми спочита како неко из мог окрућења ради ово или оно?..

Водитељка: Нисам мислила на комшије, већ…

Вучић: Ето, знао сам да ћете одјавити емисију чим останете без аргумената! Запитајте се сада над киме остаје та Ваш “Упитник”?

Водитељка: Не, нисмо ни близу краја…

Вучић: Нисмо, треба још толико тога урадити, мада смо урадили више зас Србију и од Немањића! Ево, гарантујем да нема човека који се тренутно не крсти док ме слуша, а то ни Светом Сави није пошло за руком, а имао је далеко више ресурса и могућности.

Водитељка: Али, није крај емисије…

Вучић: Ако ја као водитељ не знам кад је крај заиста не знам ко зна?..

Искористићу тренутак док не наставите с провокацијама да поручим грађанима Србије: “Верујте у нас, јер сами не верујемо у себе, а није фер да баш нико не верује у тако добру идеју! Настављамо где смо стали, а стали смо три корака иза линије с које смо пошли, што је одлично, јер човек понекад мора да се измакне како би видео одакле треба да крене”…

Водитељка: Поштовани гледаоци био је ово још један “Упитник”…

Вучић: Опет Ви?! Не знам шта је остало упитно?! На свако питање које сам поставио дао сам и одговор, а то што Ви нисте желели ништа да питате јесте доказ да нема шта да се пита, или је боље да се не пита, увек је лепше прошетати с колегама једну здраву, окрепљујућу кардио туру…


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Вучић и Упитник

* Обавезна поља