Поводом гнусних лажи да је из политичких разлога отказан концерт Владе Георгијева огласила се и Јасна Аврамовић, градоначелница Смедерева, саопшетње перносим с мањим изменама које не утичу на суштину.

“Не да нисам забранила коцерт тог Владе Георгијева Барабе, већ сам и сама пазарила две карте за први ред и нов упаљач како бих махала њиме уз тактове омиљених балада, тако да сам и сама погођена и оштећена због одлагања концерта за две до две и по године колико је премијер и зеница ока нашег препоручио, сматрајући да ће песме поменутог аутора бити далеко слушаније ако још мало одлеже, што се оно каже, као и аутор и сви који су против нас али ко да забрани и похапси толике људе за ово кратко време..?

Овај, можда сам се погрешно изразила- нема ни говора о политичком прогону и некаквој жељи да позатварамо све који неће гласати за нас, јер то што су они ђубрад, издајице и страни плаћеници који од сабајле базају по разноразним амбасадама не значи да не поштујемо право на другачије мишљење већ га само презиремо али изузуетно поштујемо!

Овде је, наиме, реч о чистој подметачини, јер увидом у текстове песама тог Барабе недвосмислено је утврђено да оно “Анђеле”; “Хеј ти”; “Могу све”; “Искрено”; “Увек сам ту”; “Све си ми ти” и остали песмуљци не говоре о животу, прикљученијима, раду, делима и успесима господина Александра Вучића, као и да песме “Хоћу живот свој”; “Ми нисмо ми” и “Лажни људи” прејудицирају да човек који не спава како би тај исти Бараба могао мирно пијан да спава и свирка по кафанама- позивају на државни удар, крвопролиће, а богами и слободни секс који подразумева полни чин мушкарца и жене на месту које није историјским реформама предвиђено за ту намену и на којем још није постављен темељац за полно општење у складу са вредностима за које се залажемо уместо оних ретроградних када је било довољно зда обоје пристану не питајући Брисел, ММФ и Зорана Бабића да ли су сагласни, односно, у случају господина Бабића да ли би да гледа мало из жбуња…

Друго, преварена сам и насамарена, јер тај исти Бараба се појавио с брковима и наочарима па сам доведена у заблуду да је реч о Драгану Којићу Кеби чији концерт никада не бих забранила осим у случају да се и Ђани појави с истим захтевом, али бих и у том случају изашла у усрет обојици и одобрила концерт без икакве обавезе да на 36 бисева певају евргрин Марије Максиме: “Он је Вучић Александар”, ал не због тога што песма говори о брату од стрица Сина Божијег, већ зато што је Смедеревци једноставо воле и уз њу им почиње и завршава смена у Железари, која иначе производи рекордан број одливака за одливке по којима се касније праве одливци за калупе у којима се производе одливци за рециклажу у високим пећима из који потом излази онај густи дим који пласирамо на инострано тржиште и у домаће медије!

Даље, срамотна је лаж да сам забранила струју за озвучење- само сам рекла да би концерт био далеко успешнији уколико би био такозвани “анплагд”, односно, на “суво”, а и реално, све му песме личе једна на другу тако да је могао и на акумулатор од “југа” да отпева једну као да је отпевао све, али не, господину је акумулатор био мало, хтео је штекер, па је онда испало да је то што сам случајно грицкалицом за нокте прсекла неке жице на далеководу- некаква саботажа, као да се то не дешава сваком, као да не може човек случајно да укључи пеглу за косу у погрешан штекер и изазове курцлуш и нестанак струје у целом граду на извесно време?!

Ма, хајте, молим вас, још ће испасти и да смо претили људима отказима уколико оду на коцерт, а само смо пописивали колико их слуша ту врсту музике како би знали шта да искористимо за музичку подлогу следећег предизборног спота човека који није у кампањи јер нема времена за њу, већ ту и тамо га кришом сниме у авиону, кафићу, како порађа жену, тели краву, дежура на хирургији оперишући пацијенте од којих су лекари дигли руке али не и он, рашири крила и полети…па то искористе да монтирају за спот мимо његовог знања, јер нема се ни пара ни времена за кампањусад када је пред њим један од највећих изазова: да направи листу песама за музичку фонтану на Славији!

Зашто се, рецимо, нико не запита да ли је саобраћајна несрећа1 у којој је повређена Славица Ђукић Дејановић (од свег срца- што бржи опоравак. прим. аут.) био покушај убиства премијера и да ли је возач камиона у који је ударио аутомобил министаркин “ауди” слушао управо Владу Георгијева и због чега?!

Само пуком срећом, јер је за тренутак скренуо поглед с пута мењајући песму промашио је аутомобил оца Сина Божијег, па је потом бацио кроз прозор карте за концерт који нисам забранила које су циљано погодиле шоферку “аудија” и омеле возача, а епилог је познат, баш као у Барабиним песмама – тужан!

То изгледа никога не интересује?! Нико да се озбиљно позабави тиме, јер није баш чест случај да возила под ротацијом јурцају нашим путевима претичући ко суманути, и не догађају се саобраћајке баш сваког дана, нарочито не такве у којима је мета можда био премијер чије је возило само игром случаја било километар испред јер се камионџија занео песмом и заборавио да прешалта у већу брзину…

Да закључим- никада нисам забранила ничији концерт нити добила налог да тако нешто учиним!

Ево баш журим на Леонтинин спектакл, заменила сам оне две карте и упаљач за њен коцерт који је и био најављен, али кад погледате плакат из далаке неком се можда и учини да пише Владо Георгијев, који никада није ни требало да пева у Смедереву и заиста не знам о коме говорите?!

Једини влада који пева па за појас задене је онај, односно,она из Немањине 11, можда сте побркали с тим, али они немају времена за концерте већ у ходу раде и певуше да би читава држава сутра или за коју деценију могла да пева: “Ја враголан и мој деда” мислећи на успехе господина Вучића и Кркобабића. Али то никог не инересује, јел да, већ само овај припити који плагија Кебу, којег сам мајчински посаветовала: “Не брани ти нико да одржиш концерт само не дозвољавамо, то је демократија, знаш!

Ај ти лепо сними нешто као ону Џејеву: “Трезан сватих из прве да све су сем тебе биле курве којих сам се стидео” да асоцира на историјску димензију зеницу очијују наши, па дођи следеће године да певаш ко човек, а не овако у мраку, не иде”. Али не, пјано је то и обесно, само би да пева о неком “анђелу” који, проверили смо, није ни члан нити симпатизер странке, што значи да и није анђео већ неко плаћеничко ђубре што се тако представља по амбасадама љубоморан што нам иде боље него Немачкој, и то најмање три пута у п.м. боље”…


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Живела Влада а не Владо… (Георгијев)

* Обавезна поља