zorana-mihajlovic-1УЖИЦЕ – Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да би требало изменити Закон о пореклу имовине да би се видело како су тајкуни стекли први милион и да би најзад били заштићени они који поштено раде, а санкционисани они који су се обогатили на рачун грађана.

„Мислим да нове одредбе тог закона морају да се направе што пре и да то није питање страха ни за кога већ питање нормалног функционисања једне сигурне и одговорне државе”, рекла је Михајлиовић новинарима током посете фабрици воде у Ужицу којој је уручила локацијске услове за реконструкцију и доградњу постројења.

О регулисању порекла имовине Михајловић каже да свако ко се понаша у складу са законом неће имати проблема и да не треба да брине.

„Они који се не понашају у складу са законом или покушавају да прикрију било шта, нормално је да ће имати проблем не само у Србији него у било којој другој држави”, истакла је.

Како је казала, дуго смо чекали тај тренутак да видимо како су тајкуни стекли први милион.

Грађани верују у оно што радимо

 Потпредседница владе и функционерка Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је данас да најновије истраживање о подршци тој странци показује да грађани верују у све што напредњаци раде за бољи живот грађана.

„Захваљујем грађанима који имају поверење у владу. То је веома ретко када сте најјача странка и имате свог премијера, да странка и даље има такву популарност”, рекла је Михајловић новинарима у Ужицу.

Потпредседница СНС је рекла да та странка управо и обећала бољи живот грађана на претходним изборима, на чему сада и ради.

„Следимо онако како ради и функционише наш премијер који је вредан као и сви чланови владе, а такви морају да буду и сви председници локалних самоуправа и градова, јер тако заиста можемо да направимо много брже кораке и напредујемо”, додала је Михајловић.

Директор Ипсос стратеџик маркетинга Срђан Богосављевић изјавио је јуче да је подршка СНС-у и лидеру те странке Александру Вучићу изузетно велика јер му поверење поклања око два милиона грађана, а СНС-у та подршка иде и више од 50 одсто.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на И Зорана почела да прозива тајкуне

* Обавезна поља