putin-dmitrij-smirnov-16-03-2015-1„Да ли сте видели председника потпуно сломљеног парализом ког су заробили генерали? Тек што је долетео из Швајцарске, где се, како је познато, ’порађао‘“, нашалио се данас Песков, Путинов прес-секретар.

РИА Новости преносе да је Путин на питање новинара о његовом здрављу, рекао да без сплеткарења не би било интересантно.

„Без трачева би било досадно“, рекао је Путин.

Непојављивање Путина у јавности претходних дана довело је до праве експлозије медијских спекулација, укључујући и гласине о његовом здрављу.

Председник Русије Владимир Путин појавио се први пут у јавности након „мистериозног нестанка“ од десетак дана, на састанку са председником Киргистана Алмазбеком Атамбајевим.

Председник Киргистана је данас побио све гласине о здрављу руског председника, рекавши да он (Путин) не само да је на ногама, већ и да вози своје госте.

„Путин ме је управо провозао по граду. Ето, чисто да не буде гласина“, рекао је Атамбајев током састанка у Санкт Петербургу.

Атамбајев каже да су спекулације о здрављу руског председника непотребне.

„Председник Русије не само да хода, он вози своје госте, управља колима“, рекао је Атамбајев.

putin-dmitrij-smirnov-16-03-2015-1

 

Прес-секретар руског председника Дмитриј Песков набројио је све гласине које су се у последње време појавиле у медијима.

„Да ли сте видели председника потпуно сломљеног парализом ког су заробили генерали? Тек што је долетео из Швајцарске, где се, како је познато, ‘порађао‘“, нашалио се данас Песков.

„Да, и он је био међу генералима који су заробили Путина“.

Песков је рекао и да Кремљ више неће коментарисати Путиново здравствено стање.

„Ми смо десет пута рекли да нећемо говорити о томе. Што више причамо, све је више гласина“, поновио је Песков.

Атамбајев и Путин ће на састанку разговарати о кључним питањима у јачању билатералне сарадње у областима трговине, инвестиција, културе и хуманитарним питањима, као и енергији.


Извор: Спутњик

Оставите коментар

Оставите коментар на Путин – Без трачева је живот досадан

* Обавезна поља