salman-sajidО пројекту Београд на води. Претрагом Агенције за привредне регистре дошли смо до веома занимљивих података. Реч је о главном инвеститору читавог пројекта, арапском предузећу EAGLE HILLS PROPERTIES. Привредно друштво са тим именом регистровано је као предузеће за разраду грађевиснких пројеката, шифра 4110.

Оно што је веома интересантно је да се у подацима о пословној адреси тог привредног друштва наводи само број улице у којој је то предузеће регистровано. Реч је о Симиној улици број 18 у Београду, општина Савски венац. Веома је чудно да се привредно друштво које има намеру да изведе највећи грађевински подухват у модерној историји Београда региструје у резиденцијалној згради а не у неком бизнис центру којих је Београд препун. Покушаћемо да дођемо до података на чијем су стану у тој згради регистровани.

Без потпуне адресе, броја телефона, броја факса или емајл адресе ово привредно друштво има намеру да изведе привредни и економски подухват вредан 3.5 милијарди евра како то тврде премијер Вучић и намесник Београда Синиша Мали.

Законски заступник тог привредног друштва је Мохамед Салман Саид, држављанин Сингапура, запослен у централи Емара у УАЕ као извршни директор. Других података о власницима и законским заступницима нема.

beograd na vodi-icic-said

Оно што је ипак најсмешније у читавој овој причи око Београда на води је чињеница да је уложени капитал у привредно друштво које треба да инвестира 3.5 милијарди у највећи грађевински подухват у Београду и Србији више него скромних 100 динара! Да, добро сте прочитали! Читавих сто динара!

Они који су мало боље упознати са мешетарењем међународних превараната знају да је оваква фирма као што је EAGLE HILLS PROPERTIES која је регистрована у Београду уствари најобишнија шел компанија, без запсолених, бројателефона, електронске поште и потпуне адресе. Такве компаније се у свету углавном региструју ради прања новца и илегалних и криминалних активности. Србија је веома погодно тло за мешетарење разних белосветских мешетара јер је у њој због урушавања институција свакога могуће купити и преко локалних банака опрати огромне количине прљавог новца.

адреса-бгд-на-води

Фирма је регситрована пр енепуних пет месецу у августу 2014. године. Пропаганда владајућег режима о пројекту Београд на води почела је много пре тога па се поставља питање ко кога овде зајебава? Арапски инвеститори су прво одлучили да покрену пројекат вредан 3.5 милијарди евра а све у сарадњи са владајућим режимом Александра Вучића у улози партнера па су тек неких годину дана после тога регистровали привредно друштво у Србији и замислите у исто уложили читавих 100 динара капитала?!

чланови-бгд-на-водиНешто овде не штима, зар не?

Режим Александра ВУчића жари, пали и руши по Београду без икаквог законског основа. Без икаквог законског основа троше се средства из буџета Града Београда и буџета Републике Србије а реч је сасвим сигурно у десетинама ако не и стотинама милиона евра.

Сада се специјалним законом (lex specialis) које се доноси омогућава покривање злоупотреба службених овлаћења и једноставно огољеног криминала које припадници Вучићевог режима врше над свима грађанима Београда и Србије. Док с еу Београду смањују социјална давања и док комунлана полиција батина грађане који у својој беди немају довољно новца д акупе кару за превоз од 80 динара дотле грдска и републичка власт тим истим грађанима отима на десетине и стотине милиона евра које користи за финансирање више него сумњивог пројекта за који иначе до дана данашњег немају било какав потписан уговор.

Beograd_na_vodi_maketa-790x403-620x330

Реч је о још једној тешкој будaлаштини и превари владајућег режима који већ сада грађане Србије енормно кошта. Оно што је сигурно је чињеница да и поред велике жеље Александра Вучића да вечно влада од тога нема ништа. Он ће веома брзо отићи са власти а један од првих задатака нових власти која ће доћи после њега биће ревизија комплетног пројекта Београда на води. И не само тог пројекта. Биће извршена ревизија свих пројеката и докумената на које су своје потписе ставили припадници владајућег режима било д аје реч о Александру ВУчићу, Синиши Малом или Ивици Дачићу.

За дотичну господу и другове а и многе друге који су припадници данашњег режима један правовремен и добар савет. Потражите на време много доброг адвоката јер ће вам сасвим је сигурно добар адвокат итекако требати.


Извор: Србија данас

Оставите коментар

Оставите коментар на Богати арапин из Симине улице

* Обавезна поља