mihailo_medenica_01Премијер Србије Александар Вучић не само да је прошао полиграфско тестирање, већ је исто оцењено као историјско, надахнутно, величанствено, државничко, а по много чему и свето, тако да ће резултати испитивања бити урамљени и проношени о Божићу и Васкрсу по храмовима у земљи и инострантсву, уместо превазиђених и ретроградних ћивота.

– Оно што за сада могу да саопштим јесте да је премијер постигао боље резултате на полиграфу него иједан такмичар у „Слагалици“, „Квискотеци“ и „Кефалици“, што је изазвало интересовање стотине страних инвеститора за улагање у Србију, тако да већ планирамо изградњу и полиграфа на води, као и да нас ЕУ награди отварањем још неколицине поглавља које би премијер према свим резултатима решио као судоку, или лакшу укрштеницу…- саопштио је Стефановић др. Небојша, лекар опште праксе на стажирању у МУП-у, показавши најнапреднији модел такозваног детектора лажи, који није смео да прође Вучића- док је Вучић њега покидао ко Веља чокањче и Бата Гашић квадрат плочица!
– Гедајте и дивите се, ово је премијер прошао за мање од пет минута, мада више од шестт треба само да се загреје, барем према упуству које смо добили уз њега…- справа коју је министар опште праксе показао јесте добрано личила на тостер, али само за неуке, злонамерне и неупућене.

– Шта, бре, тостер?! Видите ли да јасно фломастером пише: „полиграф“, а не „полимарк“, тако да никакв кечап, сенф или мајонез не иду уз ово! То што се отвара на преклоп као тостер, што су нацртани неки сендвичи, виршле и батачићи, то само сликовито означава тежину питања која се постављају испитанику, а премијер је, тек да знате, прошао чак и шницлу, ову последњу слику, што у историји полиграфа није нико пре њега, не закукавши ни једанпут: „Пече, бре, гаси“, и то не само зато што сам ја гурнуо руку уместо њега, већ зато што није имао шта да крије…- приказани тостер, пардон, полиграф биће предат Народном музеју, ако икад буде реконструисан и отворен.

Скромно, тек у неколико речи, без помпе и саморекламирања и сам премијер се кратко осврнуо на полиграфско тестирање, које за разлику од полиграфа јесте прошао, рекосмо већ, а цвркућу и птице на грани, које су натеране да се врате с југа, имају важнијих послова у Србији.

Vucic-Supermen-13– Ако ме питате рећи ћу вам без увијања- да, прошао сам полиграф и први у Србији јавно изговорио његово име! Питања су била уобичајена: „Да ли ходате по води“; „Јесте ли Ви месија“; „ДА ли Вам је у Кини украдена лична карта, па сад њихов премијер покушава да узајми неке милијарде на Ваш рачун“; „Да ли Вам је и даље непријатно колико нам добро иде“; „Шта ћете са вишком радних места који се полако али сигурно појављује“; „Има ли слободе медија у Србији и колико дневно“; „Кад ће уговор о „Београду на води“ бити фотокопиран и објављен“ и слично, на која сам рутински одговорио, а Небојши ће опекотинице проћи за месец- два, треба да маже неки јекодерм и не пипа докторат неко време…- тек овлаш се премијер осврнуо на читаву аферу, раширио крили и одлетео у нове радне победе!

Полиграф ће, иначе, током децембра бити изложен испред Немањине 11, где ће сви поклоници моћи да га целивају и тостирају сендвич на брзину, како би већ од нове године кренуо пут бањских лечилишта у којима ће оболели бити третирани седењем и трљањем о њега, што ће према свим проценама довести до зачуђујућих излечења!

Полиграф се нажалост није изјашњавао, али како сазнајамео и даље одбија да се подвргне Вучићу, што говори о њему и спецификацијам из упуства за коришћење…


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Премијер на полиграфу и полиграф на премијеру

* Обавезна поља