ceda-jovanovicБЕОГРАД – Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да та странка не може у коалицију са социјалистима и њиховим лидером Ивицом Дачићем, али ни са Новом демократском странком и Борисом Тадићем, поручујући да у влади не би смели да се нађу ни лидер демократа Драган Ђилас и Нове странке Зоран Живковић.

Јовановић је, гостујући на ТВ Прва рекао да не говори о коалицији са СНС, да не рачуна на то, али да не види никога другог и поручио да би требало да се види како да се искористи „Вучићевих 40 одсто”.

На питање од чега би сарадња зависила он је навео да би зависила од спремности Вучића, али и од спремности ЛДП на половична решења – или да се све договоре или да се разиђу, „и свако на своју страну”.

„Не говорим о тој коалицији, не рачунам на то, али не видим никога другог. ОК, он је био ђаво, ја сам ђаво, има их ту још неколико… али постоје много важнији послови на које морамо заједно да одговоримо. Ово није задња влада која се прави”, рекао је лидер ЛДП.

Дачић, и Тадић су, према његовом мишљењу, „симболи подмуклости, неодговорности и беобзирности којих је препуна наша политика. Они су оставили наш народ у 21. веку обезглављеним и ми смо једини европски народ без фабрике лекова”.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Чеда неће Тадића и Дачића

* Обавезна поља