vucic-smederevoСМEДЕРЕВО – Лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас да ће реформе у Србији бити тешке и болне и да онај ко каже да се канцер лечи апсирином и андолом није искрен, а да му „не пада на памет да се удвара било коме на кугли земаљској, по било ком питању”.

„Нисам дошао у Смедерево да говорим да ћете живети лако и да ће тећи мед и млеко и како ће цветати цвеће, ако будете гласали за нас. Не пада ми на памет”, рекао је Вучић.

Он је грађанима испред општинског одбора СНС у Смедереву рекао да људима жели да каже истину, а уколико они то не желе да чују, нека гласају за оне који их „лажу и обмањују”.

Лидер СНС је најавио да ће до краја јуна бити готов пакет реформских закона и да ће се о њима договарати и са радницима и са синдикатима, како би постигли најмањи заједнички именитељ за поправак пословног амбијента и довођења инвеститора.

„На одлучан начин ћемо се суочавати са свим проблемима за разлику од других који од проблема беже и који, кад кажу да радници негде седе, не смеју да се појаве”, рекао је Вучић.

Он је подвукао да свуда иде да решава проблеме „и када нема воде у Ужицу и када се мрзну људи у Фекетићу и када радници седе на улицама…„.

„У томе се разликујемо од свих и то ће бити наша политика и у будућности и свакоме ћемо у лице рећи шта мислимо. Попу поп, а бобу боб”, навео је Вучић.

Он је рекао и да ни од кога неће да трпи уцене и да ће свакоме рећи шта и како држава може да уради, јер се тако понашају они који су одговорни.

Лидер СНС се захвалио грађанима Смедерева што су у претходних годину и по дана пружили подршку у борби против корупције и криминала и што су веровали да у Србији може да дође до промена.

Вучић је најавио да у мају креће изградња великог система за наводњавање у четири смедеревска села и да је за то новац обезбеђен, а позвао је грађане и да предлажу пројекте и размисле где и како држава може да помогне.

„Уверен сам да ће резултати бити бољи, а да ће бити лако неће, али није лако ни кад се борите против највећих криминалаца, лопова и тајкуна у земљи, па смо показали да можемо и молим вас за подршку у том послу и после избора, а не само на њима”, закључио је Вучић.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Реформе ће бити болне и тешке

* Обавезна поља