VLADAN GLISICСви они који се налазе на одговорним државним функцијама, а раде у интересу субверзивних тајних организација, транснационалних корпорација или страних држава мораће за ту своју активност законски да одговарају.

Двери дижу свој глас против састанка трилатералне комисије у Београду, који се данас одржава под покровотељством Владе Републике Србије. Реч је ој тајној организацији која је свуда по свету позната по томе што не бира средства у остваривању својих“миленијумских“ циљева.

У сврху остваривања огромних профита и неограничене моћи Трилатерала је поставила за циљ да економски и политички потчињава државе и народе такозване периферије. И Србија је земља која је у последњих двадесет пет година на својој кожи интензивно осетила субверзивно и деструктивно деловање трилатералне комисије и то кроз процесе економске и политичке дестабилизације.

Оно што је још један аларм јесте чињеница да су неки чланови Владе у исто време и чланови локалног огранка трилатералне комисије за југоситочну Европу под називом East West bridge. Реч је о агентима страног утицаја у Влади Републике Србије.

Ко су агенти страног утицаја у Србији?

Двери имају обавезу према својим грађанима да јавности обелодане ко су агенти страног утицаја у Србији који активно у чествују у раду трилатералне комисије, а који су у исто време и чланови Владе Републике Србије. То су:

  • Зорана Михајловић, министар грађевинараства и саобраћаја
  • Братислав Гашић, министар одбране
  • Кори Удовички, министар државне управе и локалне самоуправе
  • Марко Благојевић, шеф канцеларије за помоћ поплављеним областима
  • Александар Николић, државни секретар у министарству унутрашњих послова
  • Ненад Боровчанин, државни секретар у министарству омладине и спорта

Двери се залажу за доношење закона којим ће се уредити положај агената страног интереса у Србији и то на сличан начин како је ову област уредила Русија. Сви они који се налазе на одговорним државним функцијама, а раде у интересу субверзивних тајних организација, транснационалних корпорација или страних држава мораће за ту своју активност законски да одговарају.

Свесни смо да доношење оваквог закона неће бити могуће у току мандата ове владе, али смо исто тако свесни да време за Покрет Двери тек долази и да ће понашање и деловање против интереса сопствених грађана морати да буде санкционисано

Владан Глишић, члан Старешинства Двери
Данило Тврдишић, члан Старешинства Двери


Извор: Двери

Коментари

Један коментар на Двери о деловању трилатерале у Србији (видео)

Оставите коментар

Оставите коментар на Двери о деловању трилатерале у Србији (видео)

* Обавезна поља