vlajkiБАЊАЛУКА – Данас се у Хагу навршава 11 година откако је др Војислав Шешељ затворен. Тај злочин, та свињарија, дешава се у центру Запада коме су пуна уста људских права. Уопће није важно које је др Шешељ националности, вјере, или политичке оријентације. Па да је и најцрњи злочинац, такав третман не би заслуживао.

Али то није оно најгоре. Како ствари стоје, он ће још дуги низ година спровести на истом мјесту, ако поживи. Јер њега је захватио рак, и исход те болести је увијек мрачан. Треба само напоменути да је у Хашком трибуналу „умрло“ већ десетак српских оптуженика, а ниједан Хрват, ниједан муслиман!

Као и за Милошевића за којег сам годину дана прије његове смрти написао да ће настрадати у затвору (види на интернету: „Како убити Милошевића и зашто“), тако сам прије извјесног времена објавио текст о др Шешељу: „Случајне смрти у Шевенингену“. Јер „Велики брат“ га неће пустити живог из затвора, осим ако др Шешељ не буде толико онемоћао да ће његова смрт веома брзо бити извјесна.

Др Шешељ је буквално разбуцао оптужницу против њега, правно поразио читав Хашки трибунал, а крвници су увијек осјетљиви на такве ствари и свете се на најгори могући начин.

Хисторија ће, међутим, дати коначан суд о овом трибуналу, и показат ће се да је пропаст оваквог Запада започела управо у центру „међународне правде“ у Хагу.

 


Извор: НСПМ

Коментари

Један коментар на Емил Влајки – Шешељ је правно поразио Хаг

Оставите коментар

Оставите коментар на Емил Влајки – Шешељ је правно поразио Хаг

* Обавезна поља