mihail-gorbacovЕво га – 85. рођендан Михаил Горбачова. Бившег генсека КПСС, бившег првог председника СССР који је, поред осталог, починио ове злочине против државе:

— Уједињење Немачке које је довело до комадања Југославије и крвавих ратова на њеној територији које је испровоцирала управо уједињена Немачка. Срби га због овога мрзе. На његовом рачуну су стотине хиљада убијених у Југославији.

— Фактичко уништење Варшавског уговора. Уз истовремено јачање NATO. Губитак земаља које су биле савезници СССР, народних република Источног блока – Мађарске, Румуније, Бугарске, Источне Немачке, Пољске и Чехословачке.

Овај мали човек је постао лидер моћне Совјетске империје, малограђанин (његова суштина је улицкана шубара од визона у облику купе). Он је сеоски тупан од којег су направили будалу – Горби је одоздо са обожавањем гледао Тачерку и Регана.

Њега ће проклињати генерације Руса и Срба.

Пред нашим очима се појављују и јачају нови издајници Отаџбине. И чак улазе у фазу екстазе од своје издаје. Упадају у својеврсни транс, егзалтацију од издаје.

ilij-ponomarjevЕво докле је догурао син бише сенаторке Пономарјове – златни дечко Илија Пономарјов.

У програму украјинског ТВ канала News One рекао је Украјини да су њени „војници током Руског пролећа на Криму требали да убијају руске војнике“. Рекло би се: нечувени случај нечовештва и издаје, али не. То је већ било.

Био је један анархиста Михаил Бакуњин. Довезли су га из Европе (где је у неколико земаља био осуђен на смртну казну) директно у Петропавловску тврђаву, после је, након што је осуђен у Русији на доживотну робију, служио казну у Шлисербуршкој тврђави, па послат у Сибир до краја живота, одакле је побегао.

Докопао се Лондона, где је успешно загорчавао политички живот Маркса и Енгелса. Умро је природном смрћу. Бакуњин је био полонофил, стао је на страну пољског устанка против Руса, сам није ратовао, али је подстрекавао, за шта је и добио доживотну робију.

Пономарјов је већ заслужио бар ћорак. И то би било праведно. Јер, да човек с руским презименом позива на убијање руских војника, и да му за то ништа не буде, то је грешка у космосу, у светској правди.

Ђаволштина.


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Ђаволштина

* Обавезна поља