mihailo-medenica-skrinsotЕто, сад испаде да ни Више тужилаштво није ваљано радило свој посао у случају пада војног хеликоптера само зато што су умне главе, које се у њему штекују од врућине и за то примају плату маснију од бурека који касапе над предметима, одлучиле да нема ничије одговорности, и да ако је већ неко крив прстом треба упрти на цркву – јер Бог и после толико времена остаје најсумњивији, али одбија да се одазове на информативни разговор и Вучићеве позиве (што ће га, незванично, коштати мандата)!

Зашто лепо у образложењу не би могло да стоји: „Закључак тужилаштва: Божија воља – Амин!?“

Коме то иде у прилог да се у овом историјском тренутку, док мандатар полаже темељац за нови модел „фиата“ чија производња почиње чим се затвори фабрика, таласа око нечега што се догодило пре него што је Велика Британија напустила ЕУ..?

Наравно, нема Брегзит никакве везе с тим, али и има, јер поглавља 23 и 24 би сасвим сигурно била отворена да се хеликоптер није срушио, а хеликоптер је, зна се, енглеска реч, што доводи у директну везу Бакингемску палату с његовим падом, а не сиротог Гашића, Лончара, Диковића, или не дај Вучићу- Вучића!

Не, није шизфрено, само пратите аналогију и биће вам јасна одлука тужилаштва које је, знамо, независно и ради по савести, оног који хода по води и живи у телевизору а не комфорној гарсоњери како злотвори спочитавају!

Дакле, тужилаштво је ценило следеће доказе: јел пилот био пијан – јесте! Доказали пронашавши отварач за чепове на његовом привеску за кључеве од хеликоптера!
Јел био мрак – јесте! Лети ли се по мраку – не лети, јер ко је још видео хеликоптер с фаровима и стоп- светлима, а?! Јел објављена вест да је хеликоптер безбедно слетео пола сата пре него што је и пришао Београду – јесте!

Дакле, хеликоптер је слетео, нису неки новинари слагали као што они исти злотвори тврде, и нико није погинуо као што је касније јадно и мизерно исфабриковано да би се створила некаква афера!

Додуше, постоји неких седам гробова, али није тужилаштво наивно ако је већ независно, схватили су да то не могу бити гробови посаде и путника кад је хеликоптер безбедно слетео, а Гашић и Лончар нису били ни близу с камерама, јер је опште познато да људи нису сниматељи већ министри, и то какви?!

helikopter_620x0-620x330Све то нас враћа на Велику Британију у којој се игра Вимблдон, а знамо ко брани тутулу – Ноле, дакле Србин, а чим Србин брани некакву титулу ту Британци умешају своје прсте и пошаљу ону трапаву и спору дечурлију што додају лоптице тенисерима, а тенис је настао управо у Великој Британији одакле и реч хеликоптер вуче порекло…

Значи, хеликоптер се можда срушио али нико није погинуо!

Ако је и погинуо није јасно због чега када је хеликоптер већ безбедно слетео као што је јављено, док су Гашић и Лончар снимали неки документарац о флори и фауни крај београдског аеродрома, немајући баш никакве везе са фантомима из Савамале!

Како онда неко може да буде одговоран, и у чему је то тужилаштво погрешило, кад заправо и не знају о ком то хеликоптеру народ прича – нису они контрола лета, већ правосудни орган који поврх свега треба да се бави и тиме ко је заправо тај из врха градске власти на којег је мислио човек из телевизора апострофирајући га као одговорног за слање комплетних идиота у некомплетну акцију?!

Па, неки Британац, бре, иначе не би тако панично побегли из ЕУ чим је мандатар отворио карте, дословно! Човек отвори карте, баци пасуљ и тумачи колико нам је непријатно добро.

Дакле, реч фантомка је такође енглеског порекла, тако да је тужилаштво дошло до јединог логичног закључка: не може бити одговоран нико из власти јер све указује на Бога, Велику Британију и пијаног пилота који је безбедно слетео пре него што се хеликоптер срушио, а срушио се јер је изгледа поново узлетео по гајбу пива?!

Случај решен, нема потребе за даљом полемиком, ако се Бог не осећа кривим зашто не прође полиграф ко сваки поштени напредњак, а тужилаштво може на заслужен годишњи одмор!

Пардон, још само да виде има ли елемената некакве одговорности Космајца и Шарића у шверцу дроге и могу на починак!

А, то је већ решено!? Извињавам се, онда још само да ослободе Цанета небулозних оптужби и правац у плићак!

А, и то је завршено?!

Браво, бре! Онда ништа, могу на распуст, нема у Србији тренутно посла за Јустицију, може на Јадран, да је подводе богатој клијентели по јахтама, а с јесени у нове радне победе, ваља доказати ко је одговоран што се затвара ФАП кад је већ мандатар положио камен темељац за знак „мерцедеса“ чија су чак два крака требала да се производе у Прибоју..?


Извор: Данас

Оставите коментар

Оставите коментар на Хеликоптер је пао јер је паду био склон …

* Обавезна поља