mihailo_medenica_01Извештај Војнобезбедносне агенције, строго пов. појести по читању (не током конференције за штампу), напомена за министра одбране Гашића- у ове папире не увијти шпахлу и мистрију као ономад, с оном војном тајном коју сте потопили у разређивач и користили за брисање лепка за плочице с прстију!

„Дана, јесењег али пријатно сунчаног, баш онако пријатног- као недеља без Оље Бећковић, наши момци, и то какви: стасити, разваљотке, баш онако лепи, свака мајка да их пожели за зетове а богами и снајке, јер као институција немамо ништа против истополних веза, кренули у пратњи премијеровог брата, познатијег као „Алеков тебра“ и брата оног Малог, оног што ће бити градоначелник Београда на води, шефа свечане сале Скупштине града за комеморације, на недељни ручак код Александра Вулина.

На несрећу, истог дана Београд се налазио под полицијском блокадом због параде на којој није био Путин као на нашој, али јесу неке „топџије“ како су нас радио везом известили оперативци с терена…

Како смо утврдили да ипак није реч о парамилитарној скупини, већ ненаоружаној сексуалној мањини, наши момци су у пратњи субјеката браће наставили утврђеном маршутом ка стану Александра Вулина, који је за ту прилику умотао сармице од зеља с Косова и Метохије (на које се дан раније неопажено ушуњао, побрао сво зеље с Газиместана и заклео се Лазару и Милошу да Србија никада неће признати рецепт за сармице као Албански), развио коре за питу по рецепту бака Мире из Пожаревца и обукао стару униформу комаданта одбране мостова, које нису градили Кинези, а ни онај покварени Ђилас, онако пиргав и риђ, да обуче маскинру униформу не би се знало шта је он а шта униформа, хахахах…

Овај, дакле, крећућу се утврђеном маршутом и не провоцирајући никог, налетели су на одред осетно пијаних жандарма, од којих су неки имали и игле у вени као и бело око носа, витлали пиштољима и пуцали у саксије с цвећем по околним зградама.
У тренутку када су наши момци са субјектима браће заустављени на пункту, крај којег је, да не заборавим, неколицина жандарма уринирала, исписујући „млазом“ погрде поруке против премијера на зиду и асфалту, премијеровом брату је стигла смс порука од Вулина: „Свратите негде по бели лук, парадајиз и краставац“, што их је објетивно натерало да покушају да прођу кроз кордон пијаних и „допингованих“ полицајаца, како би стигли до пиљаре с друге стране улице.

Синиса малиНа питање једног од жандара, који се окренуо ка њима, исписујући „млазом“ читаву подругљиву песмицу против премијера и владе: „Ко сте, бре, сад па ви“, један од наших лепотна, можда и најлепши од свих, одговорио је крајње љубазно: „Браћа, пошли код Вулина на ручак“, вадећи пиштољ како би кундаком отерао комарца са главе жандарма, очекујући да му шлем буде на глави, како правила службе и налажу?!
Међутим, чувши то „Браћа“, читав одред, што пијано- што дрогирано, устремио се на нашу екипу урлајући: „А, топла браћа, је ли?! Е, па сад ћемо да вам дамо ваша права! Због вас да добијемо проширене вене од стајања, ви да организујете параду, уместо војске кад Путин дође, па да поносно покжемо тенкове и тракторе, бре“ (још се није знало за нашу параду, али то их не оправдава)!

Затим је почело батињање, претукли су нам онако лепе момке, која би их мајка после тога за зета, који би таст преписао кућу и имање особи која има посла с полицијом, ајде реците?!

Да, претукли су и ону двојицу, браћу, иако су уредно покушавали да изговоре чија су фамилијаВулинСцрнСхт, иако је Вулин десетак пута звао на мобилни и ридао: „Пустите их, ‘лади ми се ручак! Ако сте толико храбри дођите код мене! Не, погрешно сте ме схватили, нећу да се бијем, него да се не баце оволике сармице, а они ако су хтели кроз кордон њихов безобразлук! Лепо сам им рекао може ручак и без салате, али они запели за парадајиз и лук, само да би вас испоровоцирали.

Иначе, ако вас занима ко је на вези да знате нисам Александар Вулин, већ Ивица Дачић, тако напишите у извештају: „Дачић нас зивкао с Вулиновог броја и претио“…
Епилог је нажалост познат: жандарми су и после немилог инцидента вратили игле у вене и натегли флаше, Вулин је после неког времена дошао са шерпицом сармица и домаћом питом, а Небојша Стефановић ће све да потврди ако треба- он је све видео, иако није био ту, али није човек будала да не верује Вучићевим очима!

П. С. Министре, само још једанпут да замолимо – извештај има ознаку строго пов. то подразумева да не смете да га читате ни домаћину код којег сте погодили посао, нити да правите папирнату капицу од њега да се не укапљете малтером и кречом“!


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Извештај ВБА (строго пов.)

* Обавезна поља