LDPБЕОГРАД – Само нервозан, неозбиљан и човек у очају, што је случај са Ивицом Дачићем, може да изјави да је Социјалистичка партија Србије, инспиратор политике изазивања или учествовања у готово свим међунационалним сукобима на простору бивше Југославије, настављач идеје братства и јединства, оценила је вечерас у саопштењу Либерално демократска партије (ЛДП).

„Лажни премијер, председник странке чији су кадрови довели до банкрота свако јавно предузеће у које су ушли, данас се, дан након што се његов блиски сарадник Лазаревић појавио пред тужилаштвом због оптужбе да је одавао државне тајне Шарићевом клану, сетио Либерално демократске партије која је у сваком тренутку била највећи противник његове дугогодишње сумануте политике“, наводи ЛДП у саопштењу.

„И онда када је као млад стасавао уз Слобу и Миру, и када је са Коштуницом рушио Ђинђића, и када је издао Коштуницу и почео да се грли са Тадићем, и када је продао Тадића, а окренуо се Николићу и Вучићу, ЛДП се борио против овог лошег комичара и његове странке“, истиче ЛДП.

Наводи такође да је „позиве да тенком брани Косово заменио је нашом политиком и отишао у Брисел и то је једино добро што је урадио у својој двадесетпетогодишњој политичкој каријери од којих је 23 провео на власти“.

Према оцени ЛДП, Дачић је сакрио доста ствари у свом животу, од кофера, Галенике, Србијагаса, Дунав Осигурања, али оне полако излазе на површину.

Оно што ипак не може да сакрије је чињеница да је Либерално демократска партија и данас на другој страни у односу на њега и његову странку.

ЛДП, како истиче, „на овај нов покушај обмане бившег премијера и будућег опозиционара реагује са презиром.

Суштина је политика. Због тога нас не импресионира Дачићева неозбиљност“.

Занима нас да на изборима плати цену за политичке промашаје – уништавање банака, фабрика лекова, привреде, убијање здравства и просвете и многе друге.

„Бивши министар полиције, бивши савезник Тадића и Вучића ће морати да оде на заслужено место у историји већ 16. марта“, нагласила је ЛДП.


Извор: ФоНет

Оставите коментар

Оставите коментар на ЛДП о Дачићу

* Обавезна поља