tabloidБЕОГРАД – Након вести о затварању штампарије која је штампала „Таблоид“ и најаве привремене обуставе излажења листа стиже вест да ће редовни број овог часописа бити штампан на време и у боји. Преносимо фејсбук објаву Милана Маленовића, заменика главног уредника.

„СЛОБОДНА СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ: После објаве да нам је штампарија затворена (зато што ноћни чувар нема положени ватрогасни испит) јавили су нам се пријатељи из целог света. Добили смо подршку од редакција из Европе, чак и из земаља које су Србију бомбардовале. Добили смо и подршку од многих амбасада, најјачу од Руса.

Понуђено нам је да се штампамо у иностранству, из Мађарске и Бугарске смо добили понуду по нижим ценама од овдашњих, а једна штампарија из Русије је хтела бесплатно да нас штампа. Нашли смо једну штампарију у Србији, која нас је одштампала и то СВИХ 48 СТРАНА У БОЈИ.

ТАБЛОИД 320 је већ сутра у продаји у Војводини (тако иде дистрибутер), а у четвртак у осталим деловима Србије. Насловна је у превеликој резолуцији да могу да је поставим.

MILAN MALENOVIC FB STATUS

milan-malenovic-fb-status


Извор: Србски ФБРепортер

Оставите коментар

Оставите коментар на Маленовић – Таблоид ипак излази

* Обавезна поља