vladimir-vukovic 1У Србији су на Цвијети, 24. априла 2016. године одржани избори на свим нивоима. Организовани су режимско-фабрички, с брда с дола и на брзину тј. онако како је одговарало старом лажову, превејеном манипулатору, упорном лопову и велеиздајнику на власти. Медијских слобода није било скоро ни у траговима. Скоро свуда, од јутра до мрака, био је само он – архикловн.

Претио је, пренемагао се, гледао у будућност, брисао зној, отварао нове клозете по школама, бесомучно пљувао по свима ко није његов напредњак. На свакој телевизији са националном фреквенцијом он се скоро непрекидно вртeо као покварени грамофон. На свакој напредњачкој промоцији стално исти путујући СНС циркус. На свим малим екранима балавио је кловновски премијер у толикој мери да се телевизор малтене морао брисати са обе стране од његовог воденастог лагања. Повремено се архикловн љутио на РТС или неке друге медије, који су се врло ретко, али ипак понекад усудили, да на пар секунди пусте на екран и по којег опозиционара. Са многобројних билборда смешио се скоро искључиво он. Да ли као најава за циркус који тек следи или само као увертира за изборно кловновско глупирање, није много ни важно. Са њим је увек циркус и увек будаласто.

На дан гласања тј. организоване пљачке и фалсификовања народне воље, појављивали су се тзв. допунски празни СНС листићи, разни „бугарски возови“, штосови новчаница за поткупљивање сиротиње раје, специјални аутобуси за превоз само њихових гласача, намигузи који су упућивали људе који број требају заокружити, заштрашивачи који су претили неодлучнима да изађу на изборе и гласају за архикловновску напредну коалицију. Било је ту и вишка али и мањка бирачких листића. Зависи од потребе западних газда Великог Циркуса. Гласали су и мртви. Позивани на гласање и они који никада несу становали на одређеној адреси. Гласало се у сред Београда без контролног листића и то пред ТВ камерама. Ако си СНС бирач није ти требао ни лични документ. Како ли је тек било по селендрама и брдима, по Доњој Жагубици или Ђавољој вароши? Можете сами претпоставити. Циркус је пратило и мноштво међународних превртача и ЦИА помагача. А све су будно пратили и финансијери напредног Циркуса и његови опуномоћеници на терену из САД и ЕУ. Некакав амерички Скот и познати ЕУ оперативац Дејвид.

Чим је завеса спуштена почео је следећи дeо напредњачког Циркуса. Такозвани ТВ шоу за штеловање резултата и пљување кловнових против-кандидата. Ту се одмах појавио невладин (читај свачији ал српски није) Цесид. Он је био тако ревностан у прављењу Циркуса да се у једном тренутку морало интервенисати и одозго, како се Цесид не би скроз искомпромитовао а Циркус распао и пре завршетка шоу програма.  Чак су се и плаћени и доведени аналитичари са дуплом диоптријом збунили толиким Цесид-овим глупостима и лажима. Ипсос је ипак био доста прецизнији али је и он фулао. Појавила се и ЦРТА која умало не прецрта и Цесид и Ипсос.

РИК је сво вријеме „мудро“ ћутао и правио се да једе тулумбе до 1 сат ујутру. На крају, како се штеловање резултата и завршна пљачка на терену ближила првој конференцији за новинаре СНС-а, разлике у проценама аналитичара и нису биле тако велике, јер главни домаћи задатак за РИК, Цесид и Ипсос као и СНС председника РИК-а, тек је требао да се чује. И онда, праћен овацијама осталих патуљака шарених лица и црвених носева, изашао је…Он… не баш раздраган и поприлично љут на остатак човечанства. Резултати са терена га нису баш радовали без обзира на његов ретки и лоше одглумљен киселкасти осмех. И наравно, кловн је остао кловн до краја. Пренемагао се, хвалио сам себе и поштење изборног процеса, које није виђено од античких времена; славио победу демо(но)кратије; обећавао да неће бити меда и млијека у шта му једино верујемо; и онда тријумфално засенио све кловнове свијета рекавши… На основу 77 процената обрађеног бирачког тела (фали још само 23 процената или 850 хиљада гласова) сигурно је да је СНС изнад 50 процената, а цензус су прешле још само СПС, СРС, ДС и мањине…

Еуфорично тапшање малих шарених патуљака око Великог Кловна достигло је врхунац, што ипак није вратило осмех на лице малом вођи великих пацера. Знали су и они да није баш тако и да се резултати других изборних штабова драстично разликују од списка жеља нервозног западног кловна са 77 процента партијског узорка. И ДС и Двери-ДСС и СПС и СРС и Ипсос и Цесид и ЦРТА, сви су они имали другачије податке од вучјачки љутог напредњачког кловна. Кад неко навикне да вучјачки лаже и краде, то му постане дивља навика па макар и длаку мењао, као што је он неколико пута. Овога пута велики кловн се ипак преварио. Није му ту помогло ни празно прозивање вила са Пештера.

skot-vucic

Знајући „истинољубивост“ великог кловна и све трикове у великом СНС циркусу, знајући и све форе и фазоне великог западног циркуса званог – избори у окупираној Србији – део опозиције је отишао да тражи правду у РИК. Шта су друго и могли? А можда су продани Чеда и Борис мало и телефонирали у амбасаду САД јер иако су по свим проценама и бројањима били слабији од коалиције Двери- ДСС, сад баш ови западни миљеници испадоше јачи од Санде и Бошка. Део опозиције је у РИК-у чекао још један шареноноси кловновски патуљак и СНС председник РИК-а. Мали уплашени Вучићев потрчко који се можда нашао између три ватре. Или је и он све глумио као и сви кловнови света.

РИК је опозицију примио баш лијепо. Изразговарали су се. Чуле су се разне притужбе на рачун изборног процеса. Тражила се контрола сваког џака и записника комисије са терена. Одједном, постало је јасно да су сви подаци, осим оних из централе СНС циркуса, почели да постају и подаци РИК-а. Да ли због телефонског позива из СНС централе која се уплашила толико очигледне Вучићеве лажи и јавне крађе, или пак због евентуалног позива из америчке амбасаде која је и иначе увек спремна да у православним државама сеје циркусе и прави хаосе? А зашто не обоје? Бог Једини зна! Али није то сада највише важно. Америчког амбасадора нису бирали грађани Србије. Бирала га је јела Кућа али му је архикловн СНС циркуса дао сву власт још давно и много година раније. Најважније је сада нешто сасвим друго, иако знамо да су и СНС централа и америчка амбасада само мозак Великог Циркуса који се спрема и догађа Србији. Најважније је да је архикловн напредног циркуса и велики мутант циркуске идеологије, јавно и драстично слагао милионе гледалаца пред ТВ екранима и још једном потврдио да је спреман на све. А како народ лепо каже: Ко лаже тај и краде. Овај лажљиви СНС премијер и кловн директно одговара ипак грађанима Србије а управо он је пре тога тврдио да нико од три коалиције око цензуса не улази у Парламент и да је СНС освојио више од 50 процената гласова. Испоставило се да ни једно ни друго није тачно и да се ради о диригованој лажи и превари.

Тек тада настаје паника у улици кловнова. Треба се наћи оправдање газди свих напредних кловнова. И тада, по наређењу из врха циркуса, цели СНС почиње да кука док архикловн и велики вођа свих патуљака прозива виле са Пештера. Оптужује се свако, па и попљачкане странке око цензуса. Чак и чувени РИК којим иначе, гле чуда, руководи управо СНС, почиње да риче од кукања. По налогу из централе кукају и ричу и на РТС-у. Све је у црнини и сузама бола. Сви се посипају пепелом. Драматизација и кукумакање СНС архикловна постаје све заглушније. Чак се на седници РИК-а јавно прозива америчка амбасада и амбасадор Скот. Све се своди на причу: Куку нама поштењачинама! Јаој нама, покрадоше нас! Само што нам од јада не кажу јавно и ово: То није фер!!! Јесте да ми крадемо, али ми увек крадемо и лажемо у вашем интересу!!! Али, на крају крајева, све се свело на оно кад неки кловн и лопов виче… Држте лопова!

Што се друге недоумице тиче одговор је следећи. Вероватно се и србомрзац и амерички амбасадор Скот заиста умешао да подржи своје фаворите Чеду и Бориса. Али шта је ту чудно? Зар га исти тај архикловн СНС-а не позива сваког дана да се меша у све поре живота у Србији? Зар исти тај СНС премијер није мали Фифи и лични кловн америчког амбасадора? Зар он исти није дан пред оставку Владе коју води, потписао као прави амерички кловн и пудлица, да НАТО може да ради шта хоће по Србији а да никоме не одговара кривично. Зар исти тај архикловн Вучко, у маниру Пиночеа, није пре тога на основу само 77 процената гласова дао коначне резултате избора? Да је тај архикловн уопште Премијер Србије а не Фифи америчке амбасаде, зар амбасадора Скота није имао ко прозвати, осим нека новинарка кроз питање у РИК-у? Зар су председник Владе и председник РИК-а толике америчке пудлице? Зар су мањих ингеренција од америчког амбасадора Скота чак и у бројању гласова? И зар РИК уставри није СНС? Зашто онда из СНС-а кукају на опозицију? Или на Скота? Зар СНС патуљци то покушавају да нас убеде да у Вучковом циркусу од државе и избора, управо СНС-овски РИК гони баш исто тог лидера СНС-а и архикловна са премијерском етикетом? Или да потпис на записнике са бирачких места ставља амбасадор Скот? Трагикомедија кловновске Србије!

У земљи Србији је је свашта могуће. А биће могуће и још много тога јер је у овом циркусу који је са његовим западним газдама од државе направио Александар Вучић, уствари амбасадор Скот прави премијер Србије, а кловн Вучић само његов Фифи. А Фифи је само Фифи. Јер Фифи и кад режи и лаје на друге никако не сме да се окрене и зарежи према своме газди Скоту. А то му је, поред самог себе, свог неморала, својих лажи и изборних крађа, једина адреса на коју би требао да зарежи и покаже зубе. Но, СНС архикловн је давно остао без морала и послушно шени на Скотовој узици. Миран, офарбаног носа и увијек спреман за нови кловновски спектакл.


Извор: Принцип

Оставите коментар

Оставите коментар на Напредњачки циркус и љутња архикловна

* Обавезна поља