nato-nacistiСамо име НАТО – NORTH ATLANTIC TREATY ORGANISATION у слободном преводу значи Северно-Атлантски Савез (пакт).

На Википедији за НАТО симбол се каже да представља компас ! ? Уз тамо неко немушто објашњење да то значи, тежња да они тако буду увек на правом путу итд..

Компас увек показује СЕВЕР – ..Северно-атлански савез, то се уклапа.

А звезда која увек показује тачан СЕВЕР јесте звезда Северњача или Polaris, која признаћете ЈАКО ЛИЧИ на логотип НАТО пакта, који се налази увек на тамно плавој позадини што опет симболично јако личи на ноћно небо.

У два три корака преко симбола НАТО пакта и имена и значења смо већ стигли у окултно, окултизам, тајни знаци и моћ симбола у служби негативне енергије, разарања, доминације, масона- сатаниста итд..

Потребно је само мало свако да обрати пажњу и сабере 2 и 2 и биће изненађен ко влада овим светом, односно покушава да влада, против природе, против Бога и наравно против човека.

Сатанисти имају једно „свето“ правило, а то је мржња према човеку, према физички малом и слабом бићу у овом свемиру а које Бог највише воли и коме је дата највећа слобода итд..

НАТО пакт предводи Америка, где се налази и званично седиште сатанистичке цркве, Америка је епицентар окултиста и невероватног броја секти и мрзитеља Бога.. Христоса.. и човека.

Шта каже Астрономија односно Астрологија: Око звезде Северњаче, Поларне звезде која је статична и не креће се на ноћном небу, у току сваког дана за 24 сата, тако и током године, привидно се крећу кружном путањом све звезде груписане у 88 познатих сазвежђа на небу. Међу њима су и 12 сазвежђа, знакова Зодијака, које пресеца путања еклипике по којој Сунце, Месец, планете, као и Глава и Реп змаја, путују у цикличном ходу по небу. Од давнина је познато да планета Земља врши комплетан циклус прецесије за 26.000 година посматрајући са земље прави круг око осе и пола еклиптике, Поларне звезде.

Занимљиво… овде видимо да то није било каква звезда, и астрономски али и астролошки, то је у ствари некакав привидни центар свемира ајде тако да кажем, бар из наше перспективе са земље.. што нам говори са сигурношћу да су окултисти сигурно консултовани када се правио симбол нато пакта, и то је овде сад сасвим јасно, па чак и Хитлеров симбол кукастог крста односно свастике је такође симбол паганских окултиста и раних цивилизација за који се веровало а неки очигледно и данас верују да има одређену магијску моћ.

nato-620x324

Често данас чујемо и поређења та два знак генерално у јавности ван уско стручне дискусије, многи људи та два знака препознају као слична.

Дубља анализа захтева много сложенији приступ овој теми и много више времена и ако га неко има и воље и наравно знања било би занимљиво да видимо ко је све умешан и како њихов систем функционише.. Видимо овде већ у астролошком смислу да се појављује глава и реп змаја односно змије као централна фигура уз звезду Северњачу, да ли је одатле настао први тајни мистични Ред Змаја или ми се само чини.. ево још један исечак једног астролошког текста да видите, врло интересантно : .. а заправо мит и лик змаја – змије није ништа друго него астролошка слика рефлектована сазвежђем Змаја, тј. хороскоп тог сазвежђа. Сазвежђе Змај је уствари космичка змија која се налази на северу и свија се око осе света, односно око осе и астрономске тачке земљине прецесије.

А у врху те осе око које се увија змија стоји практично знак НАТО пакта, звезда Северњача !?

Обичном нормалном човеку ово можда делује све сулудо, али морамо да имамо у виду да су они који су били у стању осиромашеним уранијумом да заспу наш народ и територију 1999. године, и да 78 дана бомбардују свакодневно цивиле, цивилне објекте и инфраструктуру све само не нормални и морални, а истина је да су у ствари већи зликовци и од свог идола Хитлера, за кога се зна да је био окружен окултистима.

Све у свему… полако се злочинци и злочини откривају и на светлост дана излазе све страшније и изопаченије чињенице, ИСТОРИЈСКЕ ЧИЊЕНИЦЕ колико је на овој планети окупираних и заточених народа од стране психопата и мрачних болесника и на који начин и шта им је циљ то ћемо тек да видимо.

Све почиње од симбола.


Извор: Сликовест

Оставите коментар

Оставите коментар на НАТО, Северњача и окултизам

* Обавезна поља