Безмало 15.000 Американаца већ је потписало петицију председнику Доналду Трампу са захтевом да лиши милијардера Џорџа Сороша држављанства САД и да му забрани улазак у земљу.

„Молимо вас да наложите његово хапшење јер је унајмљивао људе за учешће у бунтовима и протестима“, – наводи се у документу који је објавио сајт Change.org.

Ево шта се, поред осталог, наводи у тој петицији:

„Захтевамо да Сорош буде ухапшен због свега што ради са предумишљајем ради дестабилизације наше економије и њеног довођења до банкротства. Он реализује свој антиамерички глобалистички план Новог Светског Поретка… са намером да уништи нашу земљу.

По његовим речима (…) САД су главна препрека успостављању стабилног и праведног светског поретка. …Сорош наставља да систематично ради на достизању тог циља, поткупљујући нашу власт, манипулишући нашом валутом, а још купује политичаре и с помоћу подмићивања негативно утиче на наше западне вредности.

Сорош финансира покрет који се бори за право на абортус, спонзорише атеизам, легализацију наркотика, сексуално просвећивање, еутаназију, феминизам, …масовне миграције и друге радикалне експерименте социјалног инжењеринга“.

Аутори петиције овоме су додали да они желе да САД „остану хришћанска земља, док ће тај човек (Сорош) и његов син наставити да разарају наше вредности“. Управо зато – наглашавају – мора да буде одмах протеран из САД или ухапшен „да би биле сачуване наше вредности и сама наша земља“.

Написано у петицији не тиче се само САД.

Сорош делује по целом свету. Кроз свој „Фонд за отворено друштво“ („Open Society Foundations“), чије је седиште у Њујорку, и десетине са њим повезаних фондова и организација, како унутар САД, тако и у иностранству.

Свој поглед на свет и његову будућност, Сорош је изложио у књизи „Доба погрешности“.

Његов главни циљ је свет без граница у којем би сви били једнаки и слободни, у којем би интереси свих мањина, пре свега сексуалних, били не просто законски гарантовани, него и имали превагу над интересима већине.

Сорош је поборник „полне идеологије“, која се родила унутар феминистичког покрета, а данас је постала социјално-политичка основа западног друштва.

Та идеологија претпоставља „слободу полног идентитета“: ко себе како доживљава у „полном“ погледу – таквим себе и представља околини. То је данас на Западу фактички доминантна религија. Сорош је њен фанатични приврженик.

Недавно је портал DCleaks.com објавио тајне документе „Фонда за отворено друштво“ из 2016. који сведоче да је Сорош финансирао програм разлагања западног друштва.

Реч је о „Обновљеној стратегији развоја јавног здравља до 2020. године“. У њој се, у параграфу „Декриминализација и депатологизација сексуалног и полног идентитета“, говори о неопходности декриминализације проституције и признавања транссексуалности за норму.

Аутори документа „изражавају жаљење“ што нису успели да издејствују пуно признање законитости проституције, поред осталих земаља – у Канади, чији је парламент прихватио закон „у стилу Шведске“, где кривичну одговорност не сноси проститутка, већ клијент (…)

Судећи по документима које је објавио DCLeaks.com, Сорошев фонд финансира и „глобалну стратегију подстицања на абортус у свим земљама света“ (…) `

Ни за кога није тајна да Сорош финансира НВО ради дестабилизације ситуације у различитим земљама чије владе нису спремне да прихвате његов „систем вредности“.

Сам фонд Сороша не крије на свом сајту да је на „демократски развој“ земаља Источне Европе и на територији бившег Совјетског Савеза за последње 33 године потрошио 1,6 милијарди долара.

А још $2,9 милијарде на „заштиту људских права“, пре свега „права маргиналних група као што су они који користе наркотике, секс-радници и LGBT-заједница“ (…)

Током 2017. Сорошев фонд планира да у ове и друге сврхе потроши 940,7 милиона долара, од чега – 98,7 милиона у САД, 65 милиона у Европи, у Евроазији (очито, у Русији) – 42,8 милиона долара.

Америчко издање The New American сведочи да је Сорош био један од главних финансијера Евромајдана у Украјини.

О Сорошевом мешању у унутрашње ствари Мађарске Виктор Орбан је рекао: „Постоји неко ко замишља свет без граница: то је концепција коју популаришу Џорџ Сорош и његова организација цивилног друштва“.

Орбан је нагласио да је то, у бољем случају, наивно, а у горем – део плана за уништавање традиционалних цивилизација, њиховог начина живота, култура и нација.

Сорош је такође стајао иза немира у Њујорку током 2011. године под називом „Occupy Wall Street“.

У јануару ове године су у Вашингтону и другим гадовима САД одржане масовне демонстрације феминисткиња против председника Трампа, које је организовао покрет Pussyhat Project који се одједном појавио. Лист Њујорк тајмс је написао да су организације повезане са женским маршевима новац добиле од Сороша.

Једна од главних парола феминисткиња тицала се тражења права жена на абортус, мада Американкама то право нико није одузео.

Трамп изражава вољу традиционалне Америке. Зато је он, судећи по свему, прва Сорошева „главобоља“.


Извор: РИА Новости, Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Петиција за протеривање Сороша из САД

* Обавезна поља