pupinov most masaКако Телепромптер.рс сазнаје, “спонтано” организовани грађани који су били на мосту Земун-Борча приликом отварања 18. децембра, нису грађани коју су самовољно одлучили да присуствују свечноасти, већ их је Српска напредна странка на то приморала.

Како каже извор Телепромптер.рс који је био присутан на отварању моста “Михајло Пупин” 18. децембра, нико од присутних грађана није тамо дошао самовољно, већ их је режим приморао.

– Поводом отварања моста Земун-Борча, организован је превоз за запослене у јавним предузећима као и за грађане са леве обале Дунава, као и са целе општине Палилула како би наводно уприличили отварање моста, каже извор Телепромптер.рс који је присуствовао свечаности.

Према тврдњама нашег извора, сви присутни грађани су страначки запослени у јавним предузећима, који су тог дана били приморани да напусте своја радна места како би красили позадину Александра Вучића.

Додаје да се чланови СНС-а, који су били приморани да присуствују отварању, сада осећају “разочарано и намагарчено”.

– Аутобуси за превоз раје кренули су 18. децембра у 8 часова из насеља Крњача код “Metro Cash & Carry”, скупили су људе из насеља Котеж, Борча код Путника, итд. Шаљем вам фотографије са моста на којима се виде аутобуси ЈКП “Аутотранспорт Панчево”. Чланови СНС-а су ми рекли да су разочарани и да су се окренули правди јер виде да су намагарчени, додаје наш извор.

Чак су добили и српско-кинеске заставице

Дугачку колону аутобуса, који су служили за масовни транспорт присиљених станачких кадрова, нисте могли да видите у извештајима “званичних медија”.


Извор: Телепромтер.рс

Оставите коментар

Оставите коментар на Пупинов мост и „спонтаност“ СНС-а

* Обавезна поља