Moskva 2МОСКВА – Безмало половина становника Русије уверена је да постоји тајна „светска влада“ чији циљ је – планетарна доминација.

Ово је показало најновије истраживање реномираног руског социолошко-анкетног центра ВЦИОМ. Сасвим конкретно, показало је да 45 одсто одраслих грађана Русије сматра да у свету постоји „нека организација или група лица која утиче на све процесе и контролише владе многих земаља“.

Готово трећина анкетираних (32 одсто) верује да они који чине ту „групу“ (или организацију) теже доминацији над свим државама и управљању процесима у свету.

На питање – ко чини „светску владу?“ – 22 одсто анкетираних је одговорило: светска олигархија, 6 одсто је уверено да „светску владу чине Американци“, а 3 одсто је указало да су у њој Обама, Буш-млађи, британска краљица и „њихов круг“.

Два одсто Руса сматра да „светска влада“ постоји због слабљења сасвим одређених држава, разједињавања људи и вођења ратова.

Још толико анкетираних је уверено да је скривени циљ „светске владе“ – уништење Русије и контрола броја становника Земље.

Међутим, 53 одсто испитиваних није имало јасан одговор на претходно питање.


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Руси верују у постојање Светске владе

* Обавезна поља