branko-ruzic-1Потпредседник СПС Бранко Ружић рекао је да је спреман на било какву врсту провере у странци након што се нашао на мети критика СНС.

Ружић је у изјави за „Блиц“ позвао председника странке Ивицу Дачића да сазове састанак било ког партијског органа како би се расправљало о стању у СПС након што је он на Фејсбуку објавио фотографију с навијачем који је у директном преносу утакмице на РТС-у вређао премијера Србије и председника напредњака Александра Вучића.

Ружић је казао да се извинио због своје објаве на Фејсбуку и да је имао утисак да је у договору са Дачићем „стављена тачка“ на тај догађај.

„Међутим, из изјава мојих уважених партијских другова видим да или немам договор с Дачићем или он даје различите налоге. Зато га позивам да што пре сазове било који референтан партијски орган и да размотримо читав галиматијас у кући. Далеко од тога да ми таква провера смета, али сам мислио да смета неком другом“, рекао је потпредседник социјалиста.

Ружић није желео да прецизира коме би таква врста провере сметала у странци нити да коментарише изјаву потпредседнице СНС Зоране Михајловић да поједини представници социјалиста „нису људи, већ готово бедници“.

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је јуче да је спреман да одговара за оно што ради, и да, „уколико то премијер сматра, више не буде у влади“.

„Увек сам спреман да за оно што радим одговарам, па и да уколико то премијер сматра, више не будем у Влади, па и због непромишљених потеза које су учинили појединци из СПС-а и за које сносим командну одговорност“, наведено је у Дачићевом саопштењу.


Извор: Бета

Оставите коментар

Оставите коментар на Ружић прозвао Дачића

* Обавезна поља