nikola-aleksic700БЕОГРАД – Упад полиције у дом новинарке и публицисткиње Весне Веизовић и њено хапшење због јавног изношења мишљења против позитивне дискриминације рома представља терористички чин тоталитарног режима, увођење забране слободе мишљења и увођење цензуре на јавној сцени.

Подсећамо да је деликт мишљења избрисан из Кривичног закона РС и да слободно изношење мишљења представља природно, уставно и законско право сваког човека у Србији.
Зато хапшење новинарке и публицисткиње Весне Веизовић мора наићи на осуду сваког слободног човека, посебно новинара, јер ако пређемо преко овог злочина против слободе мишљења, престаћемо да постојимо као људи, страховаћемо и због сопствених мисли, а не речи.

Еколошки покрет Новог Сада пружа пуну подршку Весни Веизовић и позива режим да се коначно дозове памети, јер се управо оваквим поступцима регрутују напасници на старе и немоћне. Трагични пример такве оцене је напад малолетних рома на дечјег књижевника Рашу Попова. Колико су напасници само кривичних пријава имали пре напада на Рашу Попова на које је режим по налогу Брисела ћутао. Куда такво ћутање води!? Куда води хапшење новинара који се усуде да о томе изнесу своје мишљење!?

vesna-veizovic1У Србију се уводи тоталитаризам као модел живљења. На намa свима је одлука да ли на то пристајемо. За почетак, позивамо новинаре на генерални штрајк, да у понедељак, 8. децембра не изађу нити једне новине, да се не чује нити једна радио станица, да се не види програм нити једне ТВ станице. Да на предложени начин искажу професионалну солидарност према својој колегиници, да јој пруже сву могућу подршку пред јавношћу и пред тоталитарним режимом у Србији. Не будемо ли сада пружили отпор издајницима на власти, сутра не треба да се чудимо ако полиција закуца и на наша врата.

Весни Веизовић поручујемо, буди јака, покажи да у твом крхком телу има срца за тројицу мушкараца. Свака борба носи своје жртве. Част да постанеш прва жртва у борби за право на своје мишљење припала је теби, буди поносна на то, као што се и ми поносимо тобом.

Издржи Весна, цео слободан свет је са тобом!

Никола Алексић, с.р.

ceopom istina za FB - slajd 1Коментар ЦЕнтра за Откривање ПОлитичких Манипулација (ЦЕОПОМ)

У потпуности се придружујемо реакцији потврђеног борца против глобалистичког тоталитаризма, господина Николе Алексића и свих оних појединаца и организација које осуђују нови акт насиља марионетског режима над појединцима који износе и аргументују своје мишљење о стварним процесима који се одвијају у Србији по налогу управљачких центара Новог светског поретка.

Чак и ако власт сматра да има аргумената за покретање кривичног поступка, нема оправдања за бруталност, заплену компјутера и хапшење већ постоји други начини да се од странке у поступку узме изјава. Текст је написан и објављен. Он је основ за покретање поступка. Зашто хапшење? Чему и с којим правом заплена опреме? Шта је то ако не гушење истине о опасном процесу повлашћивања ромске популације у односу на остале грађане Србије? То што глобалистички институти са Запада финансирју ове процесе пре би требало разлог за преиспитивање ових процеса него за хапшење оних који их анализирају и упозоравају.

ЦЕОПОМ-Истина већ дуже времена упозорава на евидентно непрезање Вучићевог режима да у оквиру својих потреба једнострано тумачи или чак суспендује важеће законске прописе почећи од највишег акта државе, Устава Србије. Постоји стотине примера за то. Ради се о нама јасном, планираном и намераваном процесу увођења Србије у притајено ванредно стање, у тоталитаризам који је и циљ глобалистичких процеса. У том смислу су и наводна права Рома, као и осталих мањинских група само инструмент.

Зато нас не изненађује хапшење Весне Веизовић. Таквих хапшења биће све више. Посебно ако грађани Србије пристану да живе у ванредном стању.


Извор: Васељенска ТВ, ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Саопштење поводом привођења Весне Веизовић

* Обавезна поља