Dacic, Palma i Krka u KG-uКРАГУЈЕВАЦ – Ови избори најважнији су за грађане, јер се гласа како ће им бити у наредном периоду, хоће ли имати представнике у Скупштини да се супротставе неолиберализму, рекао је лидер СПС-а Ивица Дачић у Крагујевцу.

Председник СПС Ивица Дачић изјавио је у Крагујевцу да Србији нема напретка без развоја, нових радних места и инвестиција којих ће бити само ако је држава јака, поштована и политички стабилна.

Дачић је на конвенцији коалиције СПС-ПУПС-ЈС грађанима поручио да 16. марта гласају за себе, за своје интересе.

„Ови избори најважнији су за грађане, јер се гласа како ће им бити у наредном периоду, хоће ли имати представнике у Скупштини да се супротставе неолиберализму“, рекао је Дачић.

Оцењујући да неолиберализам зна само за интерес послодавца, смањивање права радника и смањивање права у области социјалне политике, Дачић је поручио да хоће да Србија иде у Европску унију, а не у Авганистан и Пакистан.

Нагалашавајући да се колација СПС-ПУПС-ЈС залаже за државу која ће бринути о људима, радницима и предузећима, Дачић је рекао да на изборима 16. марта нема лутрије.

„Ако желите добро сами себи морате да гласате за сигуран пут, а сигуран пут је коалиција СПС-ПУПС-ЈС“, рекао је Дачић, који је поручио да ће се у Крагујевцу и целој Србији, како је рекао, опет вијорити барјак.

Дачић је позвао политичке противнике да се у предизборној кампањи не ваљају у блату, јер то штети угледу Србије.

Дачић је на скупу присталица СПС у хали „Парк“ у Крагујевцу истакао да странке у рекламним спотовима причају о програму левице и позвао их да, како је рекао, ако смеју причају о свом програму.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић указао је да у Крагујевцу у прошлој години није било инвестиција и обећао помоћ у том правцу.

„До краја године обећавам да ћу као комшија једног великог инвеститора довести у Крагујевац да се крагујевчани запосле. То је моја порука“, рекао је Марковић.

Заменик председника ПУПС Милан Кркобабић рекао је да не зна да ли постоји лева и десна Србија, да ли има идеологије или не, али да може да каже да има оних који непоштено раде.

„Њима да се захвалимо 16. марта, да им кажемо путујте господо, не брините за нас, јер има ко да брине“, рекао је Кркобабић.

Он је позвао грађане да не верују истраживањима разних агенција јер, како је рекао, неко је стигао до неба.

„Ми смо ту негде доле, али 16. марта ћемо показати колико нас има“, рекао је Кркобабић.

Оставите коментар

Оставите коментар на СПС ће се супроставити неолиберализму

* Обавезна поља