Србија је данас примила још једну дозу антихришћанске, антисветосавске и антипородичне анестезије. Око три хиљаде бахатих и разузданих учесника са заставама дугиних боја и транспарентом „Ана је међу нама“ прошетало је централним делом Београда, изводећи сатанистички глобалистички ритуал, који они називају „Парадом поноса“, а ми православни хришћани „Парадом срама“. Али, питам се, где је данас граница између срама и поноса, толеранције и срамоте?

Њих три хиљаде разузданих и срећних што свој девијантни разврат дижу на ниво државне религије, чувало је близу две хиљаде полицијаца, а са њима су шетали премијерка од њихове феле, али и минстри Ружић и Ђорђевић, као и неизбежни Синиша Мали.

Члан Организационог одбора Београд Прајда 2017 Горан Милетић присуство највише припадника извршне власти и прво појављивање премијера откада се „прајдови” организују види као разлог за радост припадника ЛГБТ заједнице.

„Долазак премијерке је заиста добар сигнал, а градоначелник Мали је долазио и ранијих година, што је такође добро јер ово је Београд Прајд и јако је важно да је он препознао колико је то важно за Београд и да није мала ствар када он дође”(1), истакао је Милетић.

Посебно расположена била је премијерка Брнабић која је прво за АФП изјавила:

„Поносна сам што живим у земљи чији је председник рекао: ‘Није ме брига да ли је она геј или стрејт, важно ми је да ли је способна’, рекла је Брнабићева на Паради“(2), а пренела француска агенција.

Вучић је заиста “мудрац” кога треба цитирати на геј-парадама, али није то било све од жене у мушкој гардероби. Нешто касније, дала је нови пример напредка Србије на содомском европском путу:

“На Вуковом сабору у Тршићу у овом тренутку је председник Србије Александар Вучић и део министара, а ја и део министара смо овде. И све је то Србија”(3) – казала је “способна” Ана Брнабић, изједначивши тако значај традиционалне културне манифестације у Тршићу са скупом хомосексуалаца препуном скаредних и опсцесних сцена.

Да ли смо заиста заслужили да се овако ниподаштавају српске културне вредности. Вероватно јесмо. Јер на покушаном протесту против прајда скупило се једва пар десетина људи. Међу њима су била и два свештеника и једна калуђерица, с државним и црквеним заставама, сликом Светог Саве и транспарентом против Параде. Њих је зауставила и опколила полиција како не би случајно помутили усхићење оних 3000 са још једним транспарентом посвећеним својој Ани – “Ана је ту”.

И то би било то. Без воље народа, без гласа Цркве, без породичне шетње, без литије која би поништала содомски ритуал на београдским улицама…

Једино је Бог кишу пустио на дан када је Србија била под ногама гејева … Србија… Некада земља отпора, данас земља покора…

_____________________________________

 

  1. www.ceopom-istina.rs/vesti/odrzhan-drugi-ovogodishn-i-prajd-u-beogradu/
  2. www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/2873406/brnabiceva-za-afp-srbija-konacno-pokazuje-svoje-pravo-lice.html
  3. www.ceopom-istina.rs/vesti/odrzhan-drugi-ovogodishn-i-prajd-u-beogradu/

Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Србија, земља покора …

* Обавезна поља