nebojsa-stefanovic-3БЕОГРАД – Волео бих да грађани својим изласком на биралишта омогуће лидеру Српске напредне странке (СНС) Александру Вучићу да има неометану могућност да сам одлучује о томе како жели да Србија изгледа, изјавио је потпредседник СНС Небојша Стефановић.

„Не кажем да ћемо сами владати, нити је то идеја СНС, али би било сјајно када бисмо добили више од 50 одсто“, рекао је Стефановић за Курир.

Упитан ко је прихватљив за коалиционог партнера, Стефановић је рекао да би требало сачекати да се заврше избори, као и да је лидер Демократске странке Драган Ђилас потпуно неприхватљив за СНС.

Стефановић је изјавио да су у фокусу те странке економија, нове инвестиције и отварање нових радних места.

Стефановић је рекао да је важно шта ће бити урађено одмах после парламентарних избора већ од 17. марта, какве ће реформе бити спроведене и како ће грађанима бити испуњено оно што је обећано и додао да повећање упослености представља реалан план.

Потпредседник СНС је, гостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк, истакао да је пронађен стратешки партнер за поједина предузећа у реструктурирању као што је ФАП у Прибоју, где ће се производити камиони.

Стефановић је подсетио да је већ формирана „Ер Србија“, компанија која сама зарађује и да је у Србију дошао и „Мерцедес“, што, према његовим речима, представља позитиван сигнал.

На питање новинара о избору градоначелника Београда, Стефановић је одговорио да ће бити обављени разговори о томе шта је најбоље за град и за Србију и да ће бити поносан уколико га председник странке Александар Вучић позове да буде део било ког тима.

„Хтели смо да покажемо грађанима да Београдом и Србијом управља озбиљан тим људи“, рекао је Стефановић.

Потпредседник СНС је најавио равномерне инвестиције у читавој Србији, јер су у претходном периоду, према његовим речима, многи региони били запостављени.

Стефановић је најавио да ће данас у 17 часова бити одржан митинг напредњака у Хали спортова у Новом Београду, а да ће завршни митинг бити одржан сутра у Крушевцу.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Стефановић – Да сам Вучић одлучује о Србији!!!

* Обавезна поља