privrednikБЕОГРАД – У клуб „Привредник“ у Шекспировој улици у Београду стигао је министар привреде Душан Вујовић, а стигао је и један аутомобил који је пуштен у двориште клуба. Претпоставља се да је овим возилом на састанак са привредницима дошао премијер Александар Вучић.

У клуб су први  дошли, нешто после 15 часова председник „Привредника“ Миодраг Костић, Жељко Митровић, као и први човек „Симпа“ Драган Томић. Затим су пристигли и  Милан Беко, Мирослав Мишковић, Војин Лазаревић. Ту је и Мирољуб Алексић из Алко групе, Ивана Веселиновић из Луке Београд….

Приметне су велике мере обезбеђења које не дозвољавају бројним новинарским екипама приступ улазу у зграду клуба.

Чланови клуба Привредник састали се са члановима Владе

БЕОГРАД – Бизнисмени, чланови пословног клуба Привредник, састали су се данас са министром привреде Душаном Вујовићем, а поједини медији спекулишу да састанку присуствује и премијер Александар Вучић.

Извештачи испред седишта клуба Привредник јављају да су на скуп, који званично није најављен, дошли председник Клуба и МК Групе Миодраг Костић, власник Делта холдинга Мирослав Мишковић, бизнисмен Милан Беко, власник Пинка Жељко Митровић…

Како је раније писала београдска штампа, представници Привредника су навели да Влади Србије желе да укажу на важност доношења неопходних закона и њихове примене, завршетка процеса приватизација фирми које су у процесу реструктурирања, али и положаја реалног сектора којима је потребна подршка у решавању проблема неликвидности.

Председник клуба Привредник Миодраг Костић раније је рекао да бизнисмени од државе очекују знатно мање рестрикција, а много више подстицаја и ефикаснијег управљања.


Извор: Блиц, Танјуг

Коментари

Један коментар на Тајанствени састанак у клубу привредник

Оставите коментар

Оставите коментар на Тајанствени састанак у клубу привредник

* Обавезна поља