ceopom istina za FB (2)Поштовани пријатељи,

национални сајт ЦЕОПОМ-Истина већ више од 15 сати налази се под константним хакерским нападом. Напад је започео нешто пре један сат иза поноћи 18. августа и још траје, а за то време било је преко 3200 покушаја пробијања на администраторску линију сајта, без обзира што се после одређеног броја неуспелих  покушаја ИП адреса блокира на 24 сата. У току је физичко лоцирање ових адреса.

Захваљујући будности администратора и залагању провајдера који је на време обавештен, за сада је избегнута хаварија и очувана је функционалност према корисницима.

Упркос нашим залагањима да одржимо систем могуће је да су поједини корисници повремено имали тешкоће  да уђу на сајт, или проблем спорог учитавања садржаја.

Претпостављамо да је разлог за овај напад наше одбијање једне „непристојне понуде“ која је имала за циљ промену уређивачке политике. У сваком случају и нашим нападачима, као и нашим посетиоцима и пријатељима, шаљемо исту поруку:

ЦЕОПОМ-Истина ће наставити да буде озбиљан национални сајт, антиглобалистичког усмерења, који ће без сензационализма и аргументовано наставити да својим садржајима указује на погубне последице гурања Србије у евро-атлантске окове, промовисати традиционалне српске вредности засноване на светосавском православљу као брану дегенерисаном и декатентном западном поимању света и отворено се залагати за приближвање Русији као природном (генетском, верском , историјском …) савезнику и пријатељу, али и као заштитнику словенства и Православља у неминовној борби која нас очекује. У тој борби улог нису само вода, храна, ретке руде и остали ресусрси које Србија поседује, већ и наше право на опстанак и постојање…

Dragan 24Ми имамо свест о томе и наставићемо да је ширимо онолико колико је то у нашој моћи. То је наша спознаја и мисија, наш пут и обавеза. Још једанпут позивамо оне који имају слична гледишта, а то могу, да нам помогну својим донацијама, а онима који то нису у стању да остану будни и буде успаване у борби за право на живот и слободу појединца, коју угрожавају разне самозване „елите“ предвођене издајничким политичким естаблишментом!

У Р Е Д Н И К


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Коментари

2 Коментара на ЦЕОПОМ-Истина под хакерским нападом

Оставите коментар

Оставите коментар на ЦЕОПОМ-Истина под хакерским нападом

* Обавезна поља