cvijan_1212БЕОГРАД – Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Цвијан дао је данас оставку на све функције у тој странци и повукао је кандидатуру за председника СНС-а.

Он је затражио и да буде избрисан из списка чланова СНС-а.

„У атмосфери страха, притисака, медијске блокаде, застрашивања и претњи хапшењима бесмислено је очекивати фер кампању те повлачим кандидатуру за председника онога што је остало од СНС“, навео је Цвијан у писму Председништву СНС, које је доставио и медијима.

Цвијан је изразио уверење да СНС нема будућност и да ће „многи симпатизери, искрени чланови и гласачи препознати потребу стварања нове снаге“.

„Увек сам спреман да своја мишљења и идеје супротставим Александру Вучићу пред најширим аудиторијумом – ако он то сме“, наводи Цвијан.

Он је рекао да се учланио у СНС јер је веровао у програм и идеју да „никада више неће један човек владати Србијом“.

„Уместо тога, добили смо странку која у већини градова има по више разједињених одбора, смењени су или по хитном проступку избачени из СНС сви који су се успротивили вољи једног човека. У кампањи смо много тога обећали и скоро ништа нисмо испунили…“, навео је Цвијан.

Он је рекао да је СНС обећала нова радна места и бољи живот за све, стране инвестиције, заштиту српско народа где год да живи, слободне медије, фер изборе, слободно правосуђе и фер суђења, као и да ће свако ко је храбар имати своје заслужено место у Србији.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Цвијан повукао кандидатуру и напустио странку

* Обавезна поља