nebojsa-stefanovic-1386628229-410041БЕОГРАД – Потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да је Владимир Цвијан схватио да у странци нико није поверовао у лажи које је изрекао.

Он је додао и да нема никакву подршку и поручио му да може „слободно да се врати у ДС и да ће га они дочекати широм отворених руку“.

Стефановић је то рекао коментаришући одлуку члана председништва странке Цвијана да поднесе оставку на све страначке функције и напусти СНС.

„Након изборне процедуре у којој су се изјаснили чланови и одбори СНС и где ниједан ни најмањи, па ни месни, а камоли општински одбор није подржао кандидатуру Цвијана он је након свега што је изрекао, свих лажи и о странци и председнику странке схватио да то нико није поверовао и да нико не жели из СНС да пружи подршку ни њему нити било чему што он ради“, рекао је Стефановић Танјугу.

Стефановић је додао и да мисли да након овога Цвијан „може слободно да се врати у ДС и да ће га они дочекати широм отворених руку“.

Цвијан је данас упутио писмо у коме је навео да је дао оставку на страначке функције и затражио да буде избрисан из списка чланова, као и да је повукао кандидатуру за председника СНС.

Напредњаци су недавно донели одлуку о одржавању Изборне скупштине 25. јануара, а рок за подношење кандидатуре и прикупљање потребног броја подршке одбора је 1. јануар.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Цвијан схватио да му нико не верује

* Обавезна поља